Mennyi időtök van egy 5-6 hónapos baba mellett?
11/16 A kérdező kommentje:
Ja, folytatom a minden gyerek más témát. Az én gyerekemmel biztos nem tudna kirándulni senki, ugyanis utálja a babakocsit és 2 perc után ordít. :D Kendőben pedig én nem bírom sokáig.
Ne húzd fel magad kérdező, az ilyenek lesben állnak, hogy kit lehet ismeretlenül kiokítani meg leszólni.
2021. szept. 16. 06:48
Nem csak a gyerekek mások, a szülők is. Van, aki a tiéddel is el tud menni kirándulni és lenne olyan gyerek, akivel te is el tudsz menni. Van, aki jobban kezeli az egyes helyzeteket pl. elbír egy hordozókendőt, ha már gyereke van, és persze van, aki a konyháig se megy ki, mert jaj a gyerek szuszog. Nem lesben áll az ember itt, csak unja a sok rinyálást, hogy ha megjött a gyerek, akkor leállt az élet és egymást sajnálja a sok mártír. Baromi unalmas. Fel lehet nevelni egy rakás gyereket anélkül, hogy megállna a világ!
2021. szept. 16. 07:26
14/16 A kérdező kommentje:
Elbír egy hordozókendőt ha már gyereke van. :D :D :D Bocs hogy a 10 kilós fiam cipelésétől orvoshoz járok az aranyeremmel. Majd mondom neki hogy nem jöhet ki ha márgyerekem van. :D (Nem mellesleg a kendőzést is max 45 percig bírta eddig, nagy kirándulás lenne. De te ezt is biztos jobban tudod. :) )
#13 nem tudom szerinted ki rinyált.
Nekem meg az unalmas már ezen az oldalon, ha nem azt írod, hogy rózsaszín az élet, akkor te igazából rinyàlsz, meg tuti valami elhízott topis vagy amire te igen "intelligensen" rávilágítottál.
Igen van, akik versenyt űznek a mártírkodásból, meg van a te féléd, aki meg versenyt űz a szupermamiságból.Mert a gyk meseország, ilyen mesenőkkel akiknek 1 rossz napjuk nincs. Én meg valódi ember vagyok, valóságos világban, és teljesen életszerű, ha valakinek akad valamivel gondja, vagy nem úgy alakul egy babával egy nap ahogy eltervezte. Mondjuk akinek a gyereke csak szopizott 6 hónaposan és semmire nem kellett mellette gondolni, az ne akarjon már nekem gyorstalpalót adni, mit hogy csináljak. Éppenséggel el nem cserélném az egészségesen fejlődő gyerekemet a fentire.
2021. szept. 16. 07:59
16/16 A kérdező kommentje:
15ös igen, ez a másik. Én pl fejem a tejet minden létező szabadidőmben. Muszàj sűrűn, mert nem vagyok egy tejcsárda és csak így lesz elegendő mennyiség. Utána mosogatás, sterilizálás. Arra most nem térek ki, hogy miért nem tudok szoptatni, most úgysem ez a lényeg. Nem értem, felnőtt emberek hogy nem gondolnak bele, hogy minden embernek más az élethelyzete sőt más a gyerek is. Legjobb barátnőm pl tényleg bármit tud csinálni a gyerek mellett. Ott vagyunk nála, a gyerek pedig bármennyit eljátszik egyedül 7 hónaposan.
Kapcsolódó kérdések: