Amennyire jól szervezi a saját életét az anyuka. 2 után mondom, hogy rajtam múlt volna. Ennyi idős baba mellett nagyjából azt csinálsz, amit akarsz, csak te korlátozod magad, hogy mit "engedhetsz meg magadnak" és mit nem. Lehet vele kirándulni, utazni, lehet vele jönni-menni, lehet otthon is akármit csinálni, olvasni, filmezni, fürdeni, csak vinned kell magaddal, ez az egy megkötés, mert nyilván tőled függ. Az enyém ennyi idősen csak szopizott, szóval kajára se kellett gondolni, mondom, kb. semmire.
2021. szept. 14. 11:36
2/16 anonim válasza:
#1🤣🤣🤣
Viccelsz? 6 hónaposom keresztül kasul mássza a házat, kapaszkodik fel mindenre, összes szemem rajta.
Neki ülnék mellette filmezni, meg fürdeni már rég összetörte volna magát.
Nem minden baba olyan, hogy leteszed és elmolyol 1 órát egy csörgővel.
2021. szept. 14. 13:07
3/16 anonim válasza:
Elég sok. Van egy tartható napirendünk, benne van a pihenőidőm is. Nem hagyom, hogy ne legyen én időm.
2021. szept. 14. 14:31
4/16 anonim válasza:
2-es: az enyém sem volt idióta. Járt-kelt, nyilván. De ha el akarsz menni fürdeni, akkor elmehetsz fürdeni. Van járóka, pihenőszék, akármi. Az, hogy nem mész, az csak azért van, mert nem engeded meg magadnak. Ez a te döntésed, nem a gyerek hibája.
2021. szept. 14. 16:36
5/16 anonim válasza:
Attól is függ mennyi segítséged van. Időszakosan volt csak időm, de akkor inkább aludtam. Mert fősulit csináltam, teljes egészében enyém volt a háztartás, bevásárlás, főzés mosás, stb, az apja reggel elment, este kilenc előtt nem ért haza, havonta egy nap szabadnapja volt. Járókat, pihenőszéket sosem használtam, és nem az etetőszékben üldögélt amíg főztem. Inkább a lakást tettük bababiztossá, hagytam, had menjen szabadon, egész nap magyaráztam meg énekeltem neki, még ha ez azzal is járt hogy magamra kevesebb időm, szinte semmi sem volt. Szoptattam rengetegszer, éjszaka is legalább hatszor kelt, csak velem aludt vissza. Nehéz időszak volt, de közel sem annyira mint az utána következő év, mikor már sokkal többet mentünk játszótérre, babaúszasra, itthon is több foglalkozást igényelt. De megérte, most majdnem kétévesen egy álom gyerek. Kitartás!
2021. szept. 15. 07:38
6/16 anonim válasza:
#4 nem minden gyerek olyan, hogy beteszed egy járókába és elvan addig amíg te relaxfürdőt veszel vagy kiolvasol egy könyvet.
Igen az én döntésem, hogy a gyerekem nem hagyom sírni, mikor fürdeni este is tudok. De kinek mi.
2021. szept. 15. 08:37
7/16 anonim válasza:
Megszokás kérdése. Ha mindig így lett volna, akkor ő is tudná.
De lehet szenvedni és ezért a gyereket okolni, meg előadni, hogy nincs idő hajat se mosni és ez midnig jó kifogás, miért is topis valaki 5 évvel a gyerek születése után. Kinek mi.
2021. szept. 15. 10:41
8/16 anonim válasza:
Látom a személyeskedés marhára megy, ha már ész nincs.
Soha nem voltam topis, most sem vagyok az. Nem panaszdom egy percet sem, nem szenvedek és nem okolom a gyereket semmiért.
Nem tudom egyeseknek miért fáj, ha valaki meg tudja oldani az életét járóka nélkül is. Csak mert te nem, nem az én bajom.
2021. szept. 15. 13:02
9/16 anonim válasza:
7-es kommentelő, hogy jön a járóka össze a topissággal? Nekünk sincs, és ugyanúgy rendezett vagyok mint korábban. Azért az már nagy baj, ha valakinek mindenáron járókába kell tennie a gyerekét, hogy tudjon adni magára. Ja, ráadásul olyan apja van, aki vigyáz rá, míg elmegyek kozmetikushoz rendszeresen, meg igény szerint fodrászhoz.
Ettől függetlenül szerintem is bullshit, hogy egy 6 hónapos mellett egész nap csak láblógatás megy, meg olvasgatás, filmezés.
2021. szept. 15. 14:25
10/16 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem írni,hogy csupán saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem pedig arra hogy ki a tökéletes és hogy ezzel szemben én mit csinálok rosszul. Késő. :) Nem is értem, pláne több gyermekes anyáktól, hogy hogy gondolhatják, hogy minden gyerek ugyanolyan és mindegyik mellett pontosan ugyanazt lehet csinálni. Én vagyok az élő példa, nálunk ugyanannál a gyereknél totál változó minden. 2 hete még mindenre volt időm, most pedig szinte enni sincs. Vagy most hirtelen rosszul csinálok valamit? :D Nem hiszem. Én döntöm el, hogy lesz-e magamra időm. Hmm... Rendben, akkor úgy döntök, hogy nem lesz. Mivel biztos, hogy a síró gyerekem mellett nem fogok énidőzni. Nem ő kérte, hogy szüljem meg és ha épp ilyen időszaka van és rám van szüksége, akkor bizony vele leszek. Persze ha újra eljön az az időszak, hogy simán eljátszik egyedül, az más. Valószínűleg újra el fog jönni, mert totál váltakozó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!