Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 honapos baba mennyi jatszik...

6 honapos baba mennyi jatszik el egyedul?

Figyelt kérdés

2020. jan. 25. 08:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat, elirtam a kerdest. Tehat mennyit van el magaban, mennyit tud egyedul jatszani?
2020. jan. 25. 08:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk kedv függő. Van, hogy 10 perc, van, hogy fél óra. De viszem magammal a lakásban, oda, ahol éppen teszek-veszek. Mindenhol elvan 20-30 perceket, mert ígynem unja meg.
2020. jan. 25. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy egy csecsemő játszik e önállóan, sok mindentől függ... Függ attól, milyen az ő személyisége. Nyugodt baba? Fontos, hogy olyan helyzetet, teret teremts neki a játékra, ahol biztonságban érzi magát.

Mikor együtt játszhatok, hogyan teszitek?

Mellette vagy, és engeded, hogy ő irányítsa a játékot? Ezzel is segítheted az önálló játék felé. Ne helyette, hanem vele játsz. Érdemes egyszerre nem minden játékot elővenni, hogy ne unja meg túl hamar és ne érje túl sok inger.

Azzal is segíthetsz neki, hogy egy helységben vagytok, és lát téged, miközben önállóan játszik.

2020. jan. 25. 08:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem pont az a “bajom” hogy tul sokat elvan magaban. 1 orat is akar. Azert tettem fel a kerdes hogy tudjak mihez viszonyitani
2020. jan. 25. 09:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezek szerint neki ilyen a természete, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé van Rád szüksége! :) lehet, hogy ez annyit jekent nála, hogy tudja, hogy "attól, hogy nem látom Anyát, tudom, hogy nem hagyna magamra, így nem is aggódom" kialakulhatott nála a tárgyállandóság. :)

8-10'hónapos kora körül egyébként ia jelentkezhet a szeparáció, amikor nagyobb igénye lesz majd arra, hogy mellette legyél.

2020. jan. 25. 09:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Anyosom szerint ez gond, figyelemzavaros v ilyesmi aspergert is mondogatja. Amiert nem erdekeljik annyira inkabb a jatek. :((((
2020. jan. 25. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan kérd meg a kedves mamát,hogy ne állítson fel szakember helyett diagnózist,ha egy mód van rá...

Bocsi,de engem ezzel az őrületbe lehet kergetni igen könnyen. Csak azért nem lesz valaki autista,aspergeres stb, mert elvan egymagában. Téged meg csak feleslegesen paráztat. Szerintem még kicsi ahhoz,hogy ilyesmi felmerüljön főleg ennyi alapján

2020. jan. 25. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:

A kedves mama szerint akkor az enyém meg hiperaktív mert másfél évesen nem lehet leloni. Pakolaszik mindent ruhát, cipőt, evőeszközöket, csak a játékai nem érdekli kivéve a babákat, de 10 perce egy valamivel sem tudja lefoglalni magát. Hamar megunja és keres mást.

Nyugodj meg. Örülj hogy el van majd jön a szepa és akkor le sem fogod tudni vakarni magadrol

2020. jan. 25. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!