A testvérek azonos értékben/mennyiségben kapnak ajándékot nálatok?
Goldmund 73.
Miért is reméled, hogy nem nevel gyereket az ismerőse? Mert az ismerős a kicsinek is venne 20 ezerért ajándékot? De szörnyű.
Amúgy csak az én szemem szúrja a kérdező stílusa, hogy a kicsinek nem is akar a fürdő játékon kívül venni semmit. Van csomó 1 évesnek való fejlesztő játék, de ő 0 energiát fektet ebbe a részébe, ccsak a nagynagy legyen társas játék meg barbie baba.
Te érzed kedves kérdező! Nekem a nagy lány 10 éves a kicsi most lesz 1 éves.
Van amikor a nagynak veszek van amikor a kicsinek. Nem mindig veszek ugyanolyan értékben.
A lányomat már inkább a ruhák érdeklik nem igazán szokott már babázni. Ha kér is valamot akkor az a rajzolással kapcsolatos. Imád rajzolni.
Egyébként mindig megkérdezem tőle ha rendelek valamit a kicsinek legyen az ruha vagy valami játék, hogy neki kell-e onnan valami.
Amúgy tavaly karácsonykor a kisfiam még csak 3 hónapos volt így nem költöttem rá olyan sokat mint a nagyra. A kicsinek talán 20.000 volt a játszószőnyeg és a szivacs puzzle a nagyra kb. 40.000 Ft-ot költöttem. Ebben inkább ruha volt mert azt szeretett volna NASA-s ruhákat.
Ha nincs szüksége valamelyik gyereknek éppen akkor semmire akkor nem veszek neki semmit. A kicsinél tudom mikor mi kell a nagy pedig mondja magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!