Hogy lehet normálisan szülni? Hogy lehet úgy szülni, hogy egy nő ne adjon ki hangokat (pl.: kiabálás, ordítás, nyögés)
Sehogy, ezt nem igazán fogod tudni kontrollálni.
Én is azt mondtam, kibírom, tuti nem kiabálok közben, mert milyen kellemetlen lenne, aztán rólam lehetne példázni azokat a filmes jeleneketek, mikor ordítva szülnek a nők.
Annyira fájt a kitolás - illetve az, ahogy könyököltek -, hogy egyszerűen nem bírtam. Ez van. Azóta tudom, hogy a szülés tényleg egy más tudatállapot, ahogy mondják.
9-es, ismeretlenül is küldök egy nagy ölelèst! Sajnàlom, hogy ìgy elbàntak veled :'( Ez szülèszeti erőszak volt, ès nem elvàrhatò , hogy egy nő csöndben legyen szülès közben.
Utolsò, a hasbakönyökles az nem a normalis szülès rèsze, kifejezetten veszelyes ès kàros.
Miért kell?
Tippem: férjed bemegy és te úgy akarsz viselkedni, mint egy dáma.
Ne engedd be a szülésre, ha így érzel.
#13 köszönöm az együttérzésed! Bocsánat a vulgáris megnyilvánulasért, a mai napig keserű emlék, amit legszíveseben elfelejtenék...
Minden nő máshogy viselkedik szülés közben. Mikor szültem mellettem levő szülőszobában csak úgy ordított a kismama hogy attól zengett minden. Én meg próbáltam inkább nagyokat sóhajtani csak hogy több erőm maradjon a végére.
De a szülésznők se néztek szépen arra a kismamára aki nem bír “csendben szenvedni”..
Mindenkinek más a fájdalomküszöbe szerintem
Huh 9es nagyon sajnálom. Rossz az amikor egy ilyen fontos pillanatot elront egy ilyen r*banc. A szülés nem könnyű, borzasztóan megterhelő, úgy fizikailag mint mentálisan. Nem minden nő ugyanúgy éli meg. Ezért az lenne a minimum hogy legalább egy kis empátiával kezeljenek minket. (főleg ha nő az orvos/aszisztens/szülész)
Nekem azt mondták hogy ha kiabálni akarok, és ez segít, akkor csak nyugodtan,nincs olyan amit ők ne hallottak vagy láttak volna. Nem kiabáltam de jó hangosan fújkáltam. Mondták is hogy igy hamar kifogok szédülni.
Kedves kérdező egy szülés nem attól nem normális ha a vajúdó nő nyög, kiabál, stb. Hanem pont az ilyen idióta szülészek, aszisztensek miatt, akik nem fogják fel hogy vannak anyukák akin ezek a dolgok könnyítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!