Anyukák, milyen gyakran szoktatok otthon kiborulni, kiabálni?
Nagyon gyakran és szinte semennyire nem tudom magam kontrollálni.
Ha megnyugodtam sokszor sírok, hogy miért vagyok ilyen a gyerekkel.
Az elmúlt 1 hónapban rengetegszer szinte mindennap és akár többször, a sok stressz,bizonytalanságok,amúgy is elég nehéz korban van 2,5 éves fiam,suli,munka,kicsit sok volt most a szürke hétköznap tele kötelezettséggel és semmi kikapcsolódás ,pihenés.
Most nem nagyon tudtam magam kontrollálni,már túl vagyok egy pontot,de 98%ban a fiam hozza ki belőlem,ha érzem,hogy nem volt jogos bocsánatot kérek,de mindig megölelgetem.
A gyereknek az a természetes, amit a legtöbbször otthon lát. Ezt fogja Ő is utánozni, ha hasonló helyzetben van.
Ha ez nem motivál, akkor semmi.
Szerintem inkább személyiség függő.
Nálunk anya és apa is dohányzott (anya már 13-14 éve nem).
Apa láncdohányos, cigiről cigire gyújt.
Tesóm (bátyám) dettó. Együtt bagóztak, senkit nem zavart, hogy 16 évesen kezdte.
Én egyszer részegen kipróbáltam, de csak kíváncsiságból, illetve a pipát, a vizipiát, és a szivart is kipróbáltam.
De meglehetősen antidohányos vagyok, és a nővérem is az.
Pedig nálunk tényleg mindenki dohányzott mikor gyerekek voltunk.
Bocs az offért. Amúgy nekem az a legszimpibb megoldás, amit az egyik válaszoló írt, hogy beküldi a gyereket gondolkozni a szobába ha rosszalkodott, addig ő kipuffogja magát, mély légzés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!