Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik volt a kedvenv időszako...

Melyik volt a kedvenv időszakod a gyerekeddel?

Figyelt kérdés
Tudom minden élet szakasznak megvannak a maga nehézségei és egyik se könnyű de pl újszülöttktkor, bölcsis, ovis, kisiskolás stb.
2021. szept. 5. 09:27
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Kiskamasz korszak
2021. szept. 5. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Bölvsis-ovis korszak (2-6) Imádom.
2021. szept. 5. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
1-2 év közötti időszak.
2021. szept. 5. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Az első ismerkedős nap a kórházban. 2 éves koruk körül, amikor dumálni -kezdtek. 5 évesen, amikor iszonyúan vicces dolgokat tudtak mondani az élet nagy dolgairól. Az első osztály, mert az nagy dolog. Most 8-10-13 éves korukban, annak ellenére, hogy szívből gyűlölöm a kamaszkort -_- , mert egyedül jönnek-mennek az iskolába, és nem kell őket minden fél órás bevásárlásra elcipelni, mert képesek idehaza vigyázni magukra.

Szóval nem tudok választani. :D

2021. szept. 5. 10:37
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
0-3 év, első osztály, egyetem :)
2021. szept. 5. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Kisbaba kor, 6-7 év fölötti kor. Totyogos és ovis korukban is rettentően cukik, nekem az valamiért mégis elég nehéz (volt) mindkettővel. Most 14 a nagy, én egyelőre imádók kiskamaszos szülő lenni.
2021. szept. 5. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

24, 16 és 14 éves gyerekeim vannak.

A legjobb a kamaszkor. És ez a legkönnyebb is, legalábbis nekem.

2021. szept. 5. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:
25%
2 alatt végig, imádom a babákat. Az ovis korosztály nekem idegesítő, a sajátjaim is, utána a kiskamasz kor megint szuper.
2021. szept. 5. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem relevans a velemenyem mert csak 3 eves de a mostani. 1 ev alatt nekem vallalhatatlanul neheznek tunt :) nekem ahhoz kepest minden jobbnak tunik
2021. szept. 5. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!