Kamilla vagy Johanna név a szebb?
Figyelt kérdés
Becézni egyiket sem szeretnénk. Így tetszik mindkét név, csak nem tudunk választani.2021. szept. 3. 10:18
3/14 anonim válasza:
Mindkettő tetszik, a vezetéknévtől tenném függővé.
Talán ha a Johanna komolyabb, felnőttként szerintem jobban értékelné.
4/14 anonim válasza:
Kamilla, de a Johanna is szép. Ha választani kell, akkor viszont biztos, hogy a Kamillát választanám.
5/14 anonim válasza:
Lenyúltad a 2 kedvenc lánynevem. :P
Amúgy kicsit jobban húzok a Johanna felé, de mindkettő tetszik. :)
6/14 anonim válasza:
Úgyis mindenki Hannázni fogja, ahogy az egyik ismerősömet is.
Amúgy nekem a Kamilla jobban tetszik.
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak nekem az én kedvenc neveim. :-) Azt nem szeretném, ha Hannának hívnák, van elég Hanna a környezetemben :-) Nagymamám neve volt Johanna, a Kamilla meg egyszerűen tetszik :-)
2021. szept. 3. 13:42
9/14 anonim válasza:
Én ezek után fixen a Johannát adnám az érzelmi oldal miatt is.
10/14 anonim válasza:
Ezt nektek kell eldönteni. Teljesen szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Az egyik ember ezt mondja a másik meg azt. Nem lettél előrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!