Liliána, Olívia, Zsálya, Johanna és Auguszta nevekből melyikeket lehet összepárosítani, ami jól is hangzik?
Az en velemenyem, de a zsálya meg az auguszta csufolni valo nevek, szornyen mar bocsi.
Ezek kozul nekem az Olivia és a Liliána tetszik(bar ez a lili nagyon felkapott nev)
Ezeket nem párosítanám össze. Fűszernevet nem adnék a gyereknek.
Oliviára szavazok, de csak önállóan.
JOHANNa nekem régóta nagyon tetszik.
Akkor még nemvolt a Hanna a leggyakrabban adott név, de már akkor is azért tetszett, mert hát Hanna, de mégsem.
Most már lehet, hogy nem adnám, 10 éve ez volt a top lánynevem. Szerintem ezek közül mindegyik túl "extra", hogy össze legyenek párosítva, meg elég hosszúak is.
pl. egy Emma Olívia, vagy hasonló menne, de ezek együtt nem.
Most inkább az Etelka, Rozália tetszenek, régiek de nagyon szépek és nem kell agyalni, hogy fiú vagy lánygyerekről van szó.
Az Olívia tetszik a legjobban, a Johanna sem rossz, a többi nekem nagyon nem tetszik.
Az én kislányom Olívia Liliom
Ezek közül egyedül az Olívia vállalható név.
Talán Auguszta Olívia, csak mert fordítva (Olívia Auguszta) hülyén hangzik.
Szerintem simán Olíviaként lenne szuper, ez egy szép név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!