Emília vagy Olívia?
Figyelt kérdés
Melyik név tetszik nektek jobban? Tudom fontos, hogy mi a vezetéknév és mi illik hozzá, de ezt most ne vegyük figyelembe, szimplán csak a két nevet.:)2018. nov. 11. 10:34
3/13 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as! Nyilván ez alapján fogok választani...:) Köszi a hasznos választ.
2018. nov. 11. 11:09
6/13 anonim válasza:
Van egy olyan sejtésem, hogy ha Olíviának keresztelitek, akkor iskolásként bogyónak fogják csúfolni.
Emellett szerintem az Emília az finomabb, nőiesebb hangzású.
8/13 anonim válasza:
Nekem mindketto tetszik. Tényleg fontos lenne a vezetéknév, így alig tudok választani.
Olívia jobban tetszik talán egy fokkal, de az Emíliát jobban lehet becezni, és talán ritkább is.
9/13 anonim válasza:
Olíviára szavazok, mi is ezt a nevet választottuk a hamarosan születendő kislányunknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!