Nektek hogy tetszik az Olívia név? Milyen nevet adnátok hozzá második keresztnévnek?
Nekem ami tetszik:
Olívia Róza
Olívia Klára
Olívia Eliza
Nekem a kedvenc nevem, csak sajnos egyre népszerűbb. Pedig 10 éve, mikor megtetszett nem is ismertem ilyen névvel senkit. Szóval nekem nagyon tetszik.
Második névnek a róza a felsoroltak közül. Másik kettő egyáltalán nem.
Nagyon tetszik, hamarosan születendő kislányunk is ezt a nevet fogja kapni, de ahogy látom, tényleg egyre népszerűbbé vált mostanában.
Én ehhez a névhez semmilyen második keresztnevet nem választanék, mert már önmagában is kicsit hosszú, 4 szótagos, valamint ezek a nevek, amiket felsoroltál, szerintem nem is passzolnak hozzá.
Nekem tetszik
Nem adnék 2. Nevet hozzá
Klára
Eliza nem illik
Róza nem tetszik
Imádom, legnagyobb lányom Olívia Flóra.
A felsoroltak közül szerintem csak a Róza passzol hozzá.
Nekem tetszik. :)
Nem biztos, hogy adnék mnellé második nevet, szerintem önmagában is nagyon szép név.
De ha választani kellene, a felsoroltak közül a Róza lenne nálam a befutó. Az Eliza szerintem nem illik hozzá, a Klára pedig egyáltalán nem tetszik.
Vezetéknévtől is függ.
Olívia Róza:szép kislányos, aranyos és a jövőre tekintve is megmaradt aranyos név lesz
Olívia Klára:nem hangzik olyan szépen
Olívia Eliza:nem rossz, de nagyon hasonlít a két név
Olívia Réka, Olívia Kitti, Olívia Hanga, Olívia Emma, Olívia Zóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!