Hogyan lehet becézni a Johanna nevet?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 11:16
1/32 anonim válasza:
egy ismerősöm van akit így hívnak, őt Johinak becézik (szerintem szörnyű). én nem becézném.
3/32 anonim válasza:
Nekem is a Johi jutott elsőre eszembe de szerintem is szörnyű, úgy a Hanna és annak becézett változatai szerintem. Vagy esetleg Jona, Jonus!?! Nem tudom furcsa nagyon:D
5/32 anonim válasza:
Hanni esetleg nem igazán becézhető név.
7/32 anonim válasza:
Hanna, Hannácska, Hanni, Hannika, Annácska, Anni, Annika
8/32 anonim válasza:
Én Johannázom, mert az a neve, többen simán annázzák. Soha senki nem akarta Johizni.... nagyon szép név, ehhez mindig egy szép, nőis nőt társítok, az ismim is pont ilyn.
9/32 anonim válasza:
A Johanna névről nekem inkább egy csontos vékony férfias nő jut eszembe.
10/32 anonim válasza:
Ahogy már mondták előtem, Hanna és a becézései van Anna és becézései...
De egyébként nekem Szent Johanna-Jeanne d'arc juteszembe róla, szóval én tuti nem adnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!