Hogyan lehet becézni a Johanna nevet?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 11:16
21/32 anonim válasza:
Nekem külföldi Johanna ismerősöm van őt Dzsohának becézik. :)
23/32 anonim válasza:
A nagyobbik fiam Johanna lett volna, ha lánynak születik :) Nekem pont azért tetszik, mert nem igazán szokták becézni, ez egy önmagában szép név.
Egy ismerősöm gyerekét hívják így, ők úgy becézik, hogy Joja, az mondjuk még nekem az elmegy kategória.
24/32 anonim válasza:
Ismerek egy Johannát, Johinak becézik, ő szereti így. Szerintem sincs semmi rossz benne.
Egyébként lehetne még Anni, Annus, Ancsa, Ancsi vagy az Anna névnek a számtalan becézéséből kiindulni.
25/32 anonim válasza:
Jonna esetleg? Fura,tudom, de hirtelen ez jitott eszembe.
26/32 anonim válasza:
Előző vagyok, Jonna, Jonni, Jonka, Joncsi, Jonci, Jojó
28/32 anonim válasza:
Hanni. Mi így becézzük a lányomat
29/32 anonim válasza:
Illetve Jojó. Ezt ő választotta magának :)
30/32 anonim válasza:
Johanna a kislányom és mi a Hanka becenevet használjuk a Johanka becenév elejét (Jo) elhagyva. 😊 Volt pár Johi, Jonci becézés másoktól, de látszott rajta, hogy ki van tőle akadva, vkinek ki is kérte magának 🤦 szóval gyorsan abba is maradtak ezek a próbálkozások. Ha be kell mutatkozni is sokszor Hankát mond. Hanka külön anyakönyvezhető név, de mi maradtunk a Johanna névnél. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!