Johanna vagy Jázmin?
Nektek melyik tetszik jobban?
Nekem a Szikszai Jàzmin kicsit jobban tetszik, mint a Szikszai Johanna, de önmagàban a Johanna szebb/szerintem/.
Valóban a Szikszai Jázmin jobban hangzik, kell a keresztnévbe az az i betű hogy változtasson a hangsúlyán (már ha a szaknyelv így hívja). De a Johanna valóban szebb név.
Bár ezzel nem sokat segítettem, de meg értem hogy szöget üt a fejedben a döntés; én se tudnék dönteni.
Köszi mindenkinek!
Nincs a szempontok közt, hogy 'szexi' neve legyen a kislànyunknak. :D
Johanna <3 gyönyörű,komoly és valamivel ritkább mint a jazmin (vagyis sokkal, mivel a Johanna 80.-dik, a jazmin pedig 3.-dik a top 100 listán)
Már ha ez nektek számít.
Nagyon sok lányt hívnak mostanában Jázminnak, de a vezetéknévhez szerintem is jobban illik.
Nem tudom, hogy egy tök idegen 15 éves lány véleménye mennyire számít, de szerintem a Jázmin szebb név, mint a Johanna.
Komolyan harmadik? :O
Nem ismerek egy Jàzmint sem, felénk még mindig a Hanna és a Laura az ami nagyon gyakori. Kisfiúknál pedig a Benett és a Zsombor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!