Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még rajtam kívül ilyen...

Van még rajtam kívül ilyen peches anyuka?

Figyelt kérdés

Mindjárt szülők hetek kérdése.

De már pedzegetik az online oktatást.

2 nagy fiam van egy 8 és egy 13 éves.

Komolyan nem hiszem el hogy 2 kisgyerekkel kell majd itthon nap mint nap tanulnom/tanitanom egy ujszulott mellett?

Ha most nem őszülők meg akkor soha!!!

És nem, nincs segítségem se nagyszülő se barátnő. Nem is az ő dolguk lenne ez.

Más is van így?? Ebben a helyzetben?!

A gondolatától is kivagyok.

2021. aug. 27. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nekem csak kettő van de én elvoltam velük itthon.

A nagy 9 éves a kicsi 6 hónapos volt amikor bezárt idén az iskola.

Szerintem a felsősök azért már megtudják oldani az online oktatást egyedül is.

A szomszédom 12 és 8 éves gyerekeket hagyott otthon. Megoldották ők is ketten.

2021. aug. 27. 17:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nah akkor, mikor ez a móka elkezdődött volt egy 2 hónapos babám, egy alsós, egy felsős, 2 középiskolás és egy egyetemista gyerekem.

Es idén allamvizsgáztam, halasztás nélkül.

Nem hullott ki a hajam, nem ittam ki a kocsmát.

Ebédet hozattunk, délelőtt a kisebbekkel, délután a nagyobbakkal ültem le, ha haza ért a férjem volt időm tanulni, pihenni.

Hétvégén együtt takarítottunk, nem volt egyszerű hidd el egy 6 szobás házat.

Tuleltuk..

Ja, nem lesz online oktatás

2021. aug. 27. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 Respect!!! Le a kalappal.
2021. aug. 27. 20:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet pontozni... De az ilyen minek vállal gyereket??

Pedagógus vagyok de nekem is meggyűlt a bajom itthon a saját gyerekemmel mert nyilván ez más mint, nem olyan neki sem nekiállni a tanulásnak mint az iskolában.

Mellette dolgozni jártam mert én gyermekotthonban vagyok pedagógus és ott is online tanulásban segítettem a gyerekeket. Nem őszültem meg, nem hullott ki a hajam stb... Neked még így is könnyebb... Nem értem miért nem élvezi egy anya ha a gyermekeivel több időt tölthet... Én hálás lennék

2021. aug. 28. 00:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Tök igazad van 14-es, annyiban nem értek csak egyet, hogy ez épp nem az a helyzet, ami mókás elfoglaltság, nekem azért kifejezetten nem volt egyszerű maradékos osztást és törteket megtanitani, és örülök, hogy vége.

13-as köszi, a gyerekek érdeme inkább

12-es voltam

2021. aug. 28. 06:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

14-es vagyok.

12-es szuper vagy amúgy 🙂

Őszintén nekem ennyi "saját" gyermekhez nem biztos, hogy lenne erőm... Én is idén államvizsgáztam, 2.diploma volt. De mindkettőt gyerek és munka mellett végeztem el. És egyedülálló anya vagyok, családi segítségem minimális. Dolgozó anyaként mindig az volt a legnagyobb bánatom, hogy kevés időt töltök a gyermekemmel. Igaz, ez a tanulós idő nem volt móka és kacagás, többet veszekedtem vele, mint valaha. De ha megint online oktatás lesz (amit kétlek) akkor túl fogunk lendülni ezen is 😊

Amúgy szerintem bármelyik tanárnak szól az ember, hogy csúszásban van családi okok miatt (legyen az újszülött vagy barmi más) akkor fog haladékot adni. Meg kell találni azt a napi/hetirendet ami a családnak megoldható.

2021. aug. 28. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!