Egy Apának megmaradhat a régi életéböl valami ha gyereke születik?
En es a parom most tervezunk gyereket es bar naggyon szeretem ot es szeretnek tole gyereket is, viszont a mostani eletemet is szeretem. Nagyon rendmanias vagyok. Szeretem a csendet es a harmoniat. Vannak szokasaim amikbol nem szeretnek lejjebb adni. Szeretek aludni es estenkent nyugtato videokra alszom el.
Neha csak gyonyorkodom a magamkoruli dolgokban.
Szeretem a kitakaritott, hangulatvilagitott szobamat.
Szeretek netezni es zenet szerkeszteni a gepemen.
Szoval szeretnek gyereket de ebbol az eletvitelembol, szokasaimbol meg tudok majd tartani vagy menteni valamit?
Vagy legyek erelyes es legyen ez egy kikotesem a gyerekemmel szemben, hogy Apanak kell egy nyugalom sziget ahol neha visszavonul es magaval foglalkozik? 33F
A páromnak semmit sem változott az élete, minden a régi.
Viszont nincs is sokat a gyerekkel 🤔😁 nekem 360 fokot fordult minden, neki semmit.
Persze míg terhes voltam nem ezt mondta, mindenben ki veszi majd a részét és segít. Aha 😂😂
35 os vagyok. Igen ezt már én js megkaptam egy párszor nem csak itt, ismerősöktol is.
Érdekes 😂 nem tudom mégis miben kelett volna látnunk.
Várta a babát támogatott, jött a vizsgálatokra, uhkon kérdezte a dokit mindenről stb.
Együtt rendeztük be a baba szobát és társai.
Aztán hopp megszultem, és úgy kell könyörögni hogy 5 percet vigyázzon a gyerekunkre amíg elmegyek fürdeni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!