Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehetne jól kezelni /...

Hogy lehetne jól kezelni / kialakítani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Nővéremnek 2kisfiával nagyon jó a kapcsolatom, sokszor aludtak nàlam, én is aludtam velük(nàluk).. viszont nem sokára szülök, ès egy “új korszak “ elé nèzek, viszont nem tudom, hogy lehetne megoldani, hogy a fiúknak is jó legyen, de a babámra is figyeljek.

Sajnos van tàvolsàg a 2 család között.

Nektek volt ilyen a családban?

2021. aug. 23. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Elsősorban a saját gyerekeddel törődj szerintem. Ők meg majd mennek ha akarnak. Ha jó velük a kapcsolatod ugyis meg látogatnak majd. Nem várhatják el hogy te járj utánuk egy pici babával.
2021. aug. 23. 20:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Keresztlányommal voltam hasonlóképp, minden hétvégén náluk voltunk, (egyébként unokatestvérem az anyukája) még nagy hassal, terhesen is mentem, amíg csak tudtam.

Majd megszületett a fiam, nyilván menni sajnos nem tudtam, mert magunkkal foglalkoztam, ők pedig egész egyszerűen nem jöttek soha felénk. Meg is romlott sajnos a kapcsolat, a 'kötelező' családi eseményeken találkozunk. Persze nem mondom, hogy ez nálatok is így lesz, sőt, szívből remélem, hogy nem, és megértőbb lesz esetedben az anyuka:)

2021. aug. 23. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!