Milyen babát vagy játékot vennétek egy 13 éves ikerpárnak?
Kedden vacsorázni megyünk a családjukhoz.
Keret kb 10.000-ig.
Mivel szeretnek játszani a mai 12-13 évesek?
"Mondjuk a Radler remélem, hogy túlzás."
Mert majd a kisasszony pont neked fogja elmondani, hogy miket csinálnak az osztálytársaival, mi? A Radler nemhogy túlzás, de még kicsinyes is. Erdélybe pálinkát hoztak 5 éve.
15 éve voltam 13, már akkor ment a cigi pia mindenkinél 😅
Amúgy könyveket imádtam, de ők lehet nem.
5-5 ezer egy egy tábla csokival inkább?
Unokaöcsém 15 éves. Két éve már bőven pénzt adtam neki, mert épp gyűjtött ilyen-olyan játékra a konzoljához vagy laptopra a középiskolához... baba vagy játék és hasonlók már nem annyira érdekelte. Jobban jársz, ha pénzt adsz neki (ha más nem jut eszedbe), annak örülni fog. Én mindenesetre ezt tettem, pláne aztuán, hogy megkérdeztem, mit szeretne.... pénzt.
Az igazság az, hogy lassan már a legtöbb alkalomra inkább a neki szánt összeget adom oda, ő tudja, mi kell neki. Egy kivétel volt: tavalyelőtt karácsonykor megkérdeztem, pénzt kér vagy utazást? Akkor az utazást választotta, így még a pandémia előtt pár napra el tudtunk utazni a Vörös tengerhez kettesben, télidőben jó kis nyaralás volt.
Csak azért mondom, mert lehet jobban jársz, ha megkérded őket, mit szeretnének.
Már többen javasoltuk, hogy a szülőknél érdeklődj, hogy mivel foglalkoznak szívesen.
A könyv, ha szeretnek is olvasni, vagy bejön vagy nem.
A Lego-hoz szerintem már nagyok.
Kirakózni sem szeret mindenki.
Abból kiindulva, hogy nálunk is két szekrénnyi társas játék van, lehet, hogy olyat vennél, ami már meg van nekik is.
Az ékszer / parfüm / smink ami a koruk miatt érdekelhetné őket megint lutri, és a szülők sem biztos, hogy engedik.
Miért nem kérdezed meg a szülőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!