Itatáshoz milyen poharat javasolnátok a 13 éves fiamhoz?
Néztem többféle poharat, meghallgattam tanácsokat ismerősösöktől, de mégjobban összezavarodtam. Valaki azt mondta, hogy már innia kellene rendes pohárból, más szívószálas poharat mond, valaki más csőrös pohárból itat. Most szeretnék beszerezni egyet. Mi van, ha egyáltalán nem akar majd inni ezekből?
Az alábbiakat nézegettem:
1:
2.
Sikerült jól elgépelni 😂
13 éves?
Kimosott kubus üveg - minden életkorra :)
Vettem én is mindenféle szuper itatós poharat az első gyereknek, de mind nehezen volt elmosható (fülpiszkálóval meg ecetezni elég macerás), volt, amit visszavittem (Mam), mert egyáltalán nem volt cseppmentes, meg különben is drága, vagy elhagytuk a kupakját, vagy nehéz volt leszedni és hasonló problémák. Na meg nemrég kisütötték, hogy bpd mentes műanyag helyett használt másik is káros. Úgyhogy javaslom, vegyél valami sportkupakokos italt, aminek szimpi a teteje (ha nem tetszik a baba számára, ami van benne, idd meg te, de 3 decis babavizesek is vannak), az ugyanúgy fogyóeszköz lesz és nem nagy beruházás.
"Valaki azt mondta, hogy már innia kellene rendes pohárból"
13 évesen már igen.
Avent varázsitatója volt 5 hónapos kortól a fiamnak. legjobban viszont az iekás kutyusos poharak váltak be. 1 évesen kapta és még most, 9 évesen is használja (igaz, már rég csőr nélkül).
Amúgy meg kubu és hasonló sportkupakos üvegek tényleg jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!