Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Repulovel utazashoz javasoltak...

Repulovel utazashoz javasoltak, hogy legyen a babanak valami ragoka nyomaskiegyenliteshez a fulben. Mit javasolnatok egy 5 honapos babanak?

Figyelt kérdés
Sima fogzo ragokak jok?
2017. ápr. 18. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, jó. Nézzetek utánaannak is, hogy hogyan lehet tápszert / tejet felvinni a gyereknek.
2017. ápr. 18. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
En fel es leszallasnal is szoptattam a lanyomat. Jo lehet meg akar a cumi es az itatas is, ha a ragoka nem valik be. Velemenyem szerint kevesbe hatasos, de majd ugyis kitapasztaljatok. :)
2017. ápr. 18. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A cumi is jo, sot jobb. Mert ha a ragokat epp nem akarja ragni ?

Ha nem cumizik akkor fel es leszallaskor igyon tapszert, vagy szopi. Mi sokat utaztunk 4 honapos koratol.

2017. ápr. 18. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Cumi/szoptatás/itatás(tápszer,víz,tea,amit szeret).Mi többször repültünk,amikor a gyerekeink kicsik voltak.A nagyobb cumizott,egyszerű volt a helyzet.A kisebb cicizett,ott szükség volt előkészületre(kellőképpen eltakarjam magam),de mindig meg tudtuk oldani.Konkrétan a rágóka semmit nem ér!
2017. ápr. 18. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

A tapszer felvitelenek mar utanna jartam...

Szerintem majd keszulok akkor mindenbol, es meglatjuk melyik valik be/kell neki...

2017. ápr. 19. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!