Milyen babát vagy játékot vennétek egy 13 éves ikerpárnak?
Kedden vacsorázni megyünk a családjukhoz.
Keret kb 10.000-ig.
Mivel szeretnek játszani a mai 12-13 évesek?
Mondjuk a Radler remélem, hogy túlzás.
A lányom most lett 13. Oda és vissza van a könyvekért, a mangáért, puzzle, számos kifestő, és kreatív alapanyag minden mennyiségben jöhet.
Babázni kicsiként se szeretett, de egy cuki plüss még jöhet.
Az új kedvencei a mangás képregény könyvek, angolul. Szülinapra is ilyet kapott, nagyon tetszett neki. De ez már nem annyira általános a korosztályban, szerintem.
Nem túlzás. 17 vagyok, 4 éve voltam 13. Már hatodikba tusfürdős dobozba csempészték be a piát a gyerekek a halloweeni buliba. Le lehet pontozni, de ez van.
Inkább a baba a túlzas.
Adj egyenlően pénzt nekik és mondd,hogy bocsi de nem tudtad mit vegyél és jobbnak látod,ha maguknak vesznek belőle amit szeretnének.Esetleg csapsz mellé 1-1 tábla kis milkát.
Ők már nagy gyerekek,majd tudják mit akarnak belőle. :)
A nevelt lányom ilyen idősen a könyveket szerette a legjobban, így könyvutalványt kapott. Baba, játék nem érdekelte már.
Kérdezd meg a szülőket.
Én ennyi idősen könyvnek örültem volna, de érdeklődj az ízlése felől. Volt aki nekem gyerekkönyvet vett (konkrétan gyerekkönyvet, nem tini) közben már lassan a felnőtt részlegbe mentem át mert kiolvastam a tiniknek szóló könyveket.
Vagy ha ez nem, akkor utalvány valami ruhaboltba, esetleg pénzt.
A parfümök is tetszettek és mind a fiúnak, mind a lánynak elég felnőttes ajándék lenne egy kölni megy egy parfüm.
Mi a rokon, hasonló korú gyerekeknek mindig ajándékutalványt veszünk. Ha szeretnek is olvasni, egyáltalán nem biztos, hogy olyan könyvet kapnak, ami érdekli őket vagy nincs meg már kétszer. Ami ugyanígy igaz bármilyen ruhaneműre vagy játékra vagy akármire. Ha meg nem vagytok olyan közeli viszonyban, hogy tudjátok, milyen az ízlésük, akkor ez szerintem elég jó alternatíva. Nálunk szeretni szokták a gyerekek (DM, Douglas, C&A, ilyesmi utalványokat kapnak általában, szóval semmi extra).
Vagy amit valaki írt, hogy kérdezd meg a szülőket. Nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!