Fiatalok, akik szeretnének a jövőben gyereket! ?
Engem nem érdekel, hogy mire gondolnak, az érdekel, ahogy fogalmaznak.
"Megb*szni is megb*szod magadat"
Hogy lehet ilyet írni?😂 Meg ezt a részét úgy beállítani a dolognak, mintha kitudja mit tenne hozzá a férfi.
Nem azt mondom, hogy egy gyermek számára ne lehetne egyenrangú anya és apa, de ! Megszülni a gyereket és megcsinálni nagyon nem ugyanaz és ha valaki nem érzi eközött a különbséget az retardált.
Ervin, Jeromos ha fiú
Árpádina,Euzébia ha lány
Lány: abortusz
Fiú: Levi, az apja neve
24L
23:
ilyen mentalitással inkább ne is vállalj semmilyen gyereket.
azért, mert ha terhes leszel és megállapítják, hogy lány, akkor nem fogják engedélyezni azt, hogy megszakítsd a terhességet szimplán azért, mert te nem akarsz lányt.
ha pedig kihordod, mert nem tudod abortálni, akkor a gyerek nem érdemel egy olyan szülőt, aki már a terhesség elején sem akarta csupán nemi alapon.
ha nem tudod elfogadni mindkét nem lehetőségét, akkor ne is fogj bele a gyerekvállalásba.
3 hónap után tudod meg a nemét, és 3 hónap előtt lehet abortálni. Előtte pont ezért meg sem mondják a nemet, még ha vérvizsgálatból előbb ki is derül.
Én 22 éves vagyok, párom 23, júniusban születik a babánk, ha lány lesz, akkor Jana lesz, ha fiú, akkor Simon. De a genetikai uh alapján lány lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!