Fiatalok, akik szeretnének a jövőben gyereket! ?
Még nagyon messze van de ezek tetszenek:
👧🏼: Auróra, Bella, Jázmin, Kamilla, Róza, Olívia, Zamira
🧒🏼: Milán, Olivér, Noel, Dénes
2-re gondoltam lehetőleg 1fiu 1lány dehát ez majd eldől.
23 évesek vagyunk, 7 éve együtt és maximum egy gyermeket szeretnénk majd, én 28-31 éves koromban szülnék a legszívesebben. A neveket együtt beszéltük meg.
Fiú: D. Dorián Zoltán
Lány: D. Léda Alíz
Amik még nagyon tetszenek nekem, de kiestek: Lídia, Írisz, Vince
Ami a páromnak tetszik, de kiesik: Adél
Fiú első neveként még szóba jöhet esetleg: Gellért, Jakab, Sámuel, Bercel. A második név fix, apukám után kapná.
Lány név terén semmi másban nem tudtunk megegyezni így az nagyjából szintén fix.
17:
ha jól tudom a lilith magyarországon csak lilitként anyakönyveztethető sajnos (kivéve persze, ha valamelyik szülő más állampolgárságú).
Igen, mert teljesen ugyanolyan megcsinálni meg megszülni egy gyereket😂😂
Nehéz feladat volt megcsinálni kedves apukának🥺
19:
szerintem inkább arra gondolnak, hogy egy ideális családban a nevelésben nem csak az anyuka, hanem az apuka is egyaránt részt vesz. egy gyermeket felnevelni és finanszírozni pedig hatalmas munka, amely két évtizeden keresztül eltart és nem csak a szülésben és a szoptatásban merül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!