Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatalok, akik szeretnének a...

Fiatalok, akik szeretnének a jövőben gyereket! ?

Figyelt kérdés
Milyen nevek tetszenek? Hány gyerekre gondoltatok?

2021. aug. 21. 15:45
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
96%
#10 így értem. Csak ott nem címezted meg, ezért azt hittem, általánosságban érdekel minden válaszoló véleménye erről :) most visszaolvastam, így megértem, jogos kérdés abban az esetben.
2021. aug. 21. 18:46
 12/41 anonim ***** válasza:
56%
#6: És ha 2 lány 1 fiú lesz? Netán 3 lány? ;-)
2021. aug. 21. 20:54
 13/41 anonim ***** válasza:
79%
Mi 10 éve vagyunk házasok, még bizonytalanok vagyunk, hogy legyen e gyerek vagy sem. Nincs döntés róla. Ha igen akkor is max 1. Ha kisfiunk lenne akkor mindenképp Dominik❤️, ha lány akkor Jázmin Laura.😊
2021. aug. 21. 23:32
 14/41 anonim válasza:
79%

Még nagyon messze van de ezek tetszenek:

👧🏼: Auróra, Bella, Jázmin, Kamilla, Róza, Olívia, Zamira

🧒🏼: Milán, Olivér, Noel, Dénes

2-re gondoltam lehetőleg 1fiu 1lány dehát ez majd eldől.

2021. aug. 22. 22:00
 15/41 anonim válasza:
82%
Ha lány akkor Mirtill ha fiú Milton
2021. aug. 22. 22:19
 16/41 anonim ***** válasza:
79%

23 évesek vagyunk, 7 éve együtt és maximum egy gyermeket szeretnénk majd, én 28-31 éves koromban szülnék a legszívesebben. A neveket együtt beszéltük meg.

Fiú: D. Dorián Zoltán

Lány: D. Léda Alíz

Amik még nagyon tetszenek nekem, de kiestek: Lídia, Írisz, Vince

Ami a páromnak tetszik, de kiesik: Adél

Fiú első neveként még szóba jöhet esetleg: Gellért, Jakab, Sámuel, Bercel. A második név fix, apukám után kapná.

Lány név terén semmi másban nem tudtunk megegyezni így az nagyjából szintén fix.

2021. aug. 24. 10:21
 17/41 anonim ***** válasza:
29%
#4 akkor ugye megb*szni és magb*szod magadat ? :D mert nem csak a szülésből áll a dolog. Kérdésre a válasz igen szeretnék gyereket én 25 párom 22 amint saját lakás megvan utána. mi elég fura neveket választottunk előre minden gyereknek lesz egy mitológiai neve és egy normális pl Nimfa Dóra (ez az egy a fix) Lilith Sára Ragnar László Baldur Károly (ezek a nevekből csak a Lilith a fix )
2021. aug. 24. 15:11
 18/41 A kérdező kommentje:

17:

ha jól tudom a lilith magyarországon csak lilitként anyakönyveztethető sajnos (kivéve persze, ha valamelyik szülő más állampolgárságú).

2021. aug. 24. 15:46
 19/41 anonim ***** válasza:
75%

Igen, mert teljesen ugyanolyan megcsinálni meg megszülni egy gyereket😂😂

Nehéz feladat volt megcsinálni kedves apukának🥺

2021. aug. 24. 20:28
 20/41 A kérdező kommentje:

19:

szerintem inkább arra gondolnak, hogy egy ideális családban a nevelésben nem csak az anyuka, hanem az apuka is egyaránt részt vesz. egy gyermeket felnevelni és finanszírozni pedig hatalmas munka, amely két évtizeden keresztül eltart és nem csak a szülésben és a szoptatásban merül ki.

2021. aug. 25. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!