Volt aki úgy vállalt gyereket, hogy másokét idegesítőnek tartotta és csúnyának?
Igen, ellentmondásos. De mégis vágyom rá, hogy gondoskodjak egy kisbabáról, dédelgessem, felneveljem. Ugyanakkor ha meghallok a babasírást azonnal idegbeteg leszek, konkrétan olyan gondolataim vannak, hogy jól be kéne tömni a száját. Ha egy gyerek meg bámul rám, vagy ordít, rikácsol körülöttem ahogy lehet elhúzok. Idegesítenek, rondának és butának tartom őket. Hiába mondok valamit, nem értenek a szóból. A hányos, bekakilós babákat meg undorítónak tartom. Ezt csak mindaddig amíg nem arra gondolok, hogy a sajátom.
Most úgy képzelem el, ha sajátom lenne őt simán pelusoznám, gondoznám, szeretném. Csak félek hogy a valóságban úgy viselkednék vele mint más gyerekével.
Vállalt már valaki ígygyereket?
27 éves vagyok, ez már nem tudom, hogy változik-e. Mármint a többi gyerekhez való hozzáállásom. Más gyereke semmiféle ösztönt nem hoz ki belőlem. Nem tartom cukinak, sőt a nagyon kicsi babákat egyenesen rondának.
Legbelül meg olyan késztetést érzek rá, hogy szüljek, hogy kezdek becsavarodni.
Amennyire erőlködsz neked is betalált itt 1-2 mondatom. Szerintem magadba is kéne nézned. Én nézek, le is írom amit nem találok normálisnak. De a sok kitalációdat nem fogom magamra venni és elfogadni!
Kicsit szállj le a fellegekből.
De tudod mit? többet nem írok neked, végtelenül értetlen vagy és forrongsz a veszekedésre. Élvezed. Én hagyom, köszi.
Jujj de bepöccentünk.
Amúgy megsúgom ez egy olyan oldal ahol többen irogatnak, utóbbi 2 hsz volt az enyém, a többit nem én írtam.
Amúgy meg mi talált volna be ugyan? Na ne nevettess. Én el tudok menni akárhova úgy, hogy szimplán ignorálom más gyerekét, nincsennek agresszív érzelmeim, és elhiheted nem ez a szokaan viselkedés.
Persze, menj csak, nyilván leesett, hogy a hiba a te készülékedben van.
Veszekedni nem fogok így az utolsót toldom tovább, magának beszél.
Nem arról kértem véleményt, hogy gonosz vagyok, falusi vagyok (ami nem igaz), paraszt vagyok stb.
Tapasztalatokat kértem, a felesleges gyűlöletedet meg vezessétek le máshol.
Nem minden kisbaba egyforma, ahogy minden felnőtt se az. Én inkább azt tartom kórosnak, aki mások arcába tolja a saját gyerekét, mert szerinte az mindenki számára érdekes, vagy cuki.
Nem tartom undorítónak a hányását, inkább sajnálom, ha hánynia kell, ami meg az útjába kerül, azt mentem, ahogy lehet.
Nekem csak a saját ízlésem szerinti gyerekek tetszenek, de vannak olyanok, akiken látom, hogy "de kis gnóm", mint a mopsznál, de irtó édes vele, mint a mopsz:) Pont most is láttam egy ufó fejű babát nagy, hegyes, elálló koboldfülekkel, apró, közel ülő barna szemekkel:) Szegénykém olyan csúnya volt(távol állt a szépségideált, ezt hívom csúnyának), hogy már szép volt. Különleges, egyedi kislány.
A legtöbb gyerek nem szép egyébként, persze kivéve az enyémet:) A tiédet bírni fogod, mert vagy a párodra, vagy rád fog hasonlítani, és ha felismered benne a szeretett személy tulajdonságait, gyönyörűnek fogod látni. Másokéért továbbra sem vagyok oda annyira, vannak, akiket nem bírok, vagy taszítanak, de az enyém klassz. A legtöbb anya így van ezzel.
Egyébként szagolj babát(1,5 év alatt), felébreszti az anyai ösztönöket! A haját szagold, a babaszag gondoskodásra ösztönöz hormonális téren, tuti beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!