Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt aki úgy vállalt gyereket,...

Volt aki úgy vállalt gyereket, hogy másokét idegesítőnek tartotta és csúnyának?

Figyelt kérdés

Igen, ellentmondásos. De mégis vágyom rá, hogy gondoskodjak egy kisbabáról, dédelgessem, felneveljem. Ugyanakkor ha meghallok a babasírást azonnal idegbeteg leszek, konkrétan olyan gondolataim vannak, hogy jól be kéne tömni a száját. Ha egy gyerek meg bámul rám, vagy ordít, rikácsol körülöttem ahogy lehet elhúzok. Idegesítenek, rondának és butának tartom őket. Hiába mondok valamit, nem értenek a szóból. A hányos, bekakilós babákat meg undorítónak tartom. Ezt csak mindaddig amíg nem arra gondolok, hogy a sajátom.

Most úgy képzelem el, ha sajátom lenne őt simán pelusoznám, gondoznám, szeretném. Csak félek hogy a valóságban úgy viselkednék vele mint más gyerekével.

Vállalt már valaki ígygyereket?

27 éves vagyok, ez már nem tudom, hogy változik-e. Mármint a többi gyerekhez való hozzáállásom. Más gyereke semmiféle ösztönt nem hoz ki belőlem. Nem tartom cukinak, sőt a nagyon kicsi babákat egyenesen rondának.

Legbelül meg olyan késztetést érzek rá, hogy szüljek, hogy kezdek becsavarodni.

2021. aug. 21. 09:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%

Eléggé kezd elszállni ez.Egy dolog más gyerekét csúnyának tartani,és idegesítőnek és megint más az,ha úgy érzed egy szimpla gyerek sírás agressziót vált ki belőled.

Én is a mai napig idegesítőnek tartom a legtöbb másik gyereket.Sőt,zavar is ha okvetlenül sírnak,de nem jut eszembe semmi,hogy csinálnék vele bármit is.Tovább megyek vagy becsukom az ablakot,foglalkozok a sajátommal,mert azzal is épp megvan a maga baja egy anyukának.

De,ez amit te csinálsz ez már inkább alacsony érzelmi intelligencia,és kevés empátia.

Az érzelmi intelligencia fejleszthető,ez változhat.Ameddig a sajátoddal nem vagy ilyen addig nem baj.

De előre nem tudhatod.Kialvatlan leszel,és ha kapsz egy hasfájós,sírós gyereket ne adj isten még csinálnál vele valamit..

2021. aug. 21. 10:31
 12/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mit takar nálad a bántás fogalma de nálam ez:

sok agyhalott faluvégi putri szökevény is szaporodhat szabadon.-már oda tartozik.

Engem megneveltek anyukámék, sosem bántok mást, sosem szólok be senkinek. Ezeke az ellenérzéseimet másokkal vagy más gyerekekkel is csak bennem léteznek. Nem hangoztatom. Tűrök, de magamban forrok. Sosem jegyeztem meg, hogy "mit sír ez a gyerek"-ez is egy vádakodás, értelmetlen következtetés. Amíg enm tudsz konkrét tényeket tényleg jobb ha csendben maradsz.

2021. aug. 21. 10:33
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"Engem megneveltek anyukámék, sosem bántok mást, sosem szólok be senkinek."

Tényleg? Épp az előbb nevezted rondának,hisztisnek,idegesítőnek mások gyerekeit akiktől annyira idegenkedsz,agresszív leszel.

Undorítónak tartod a hányós és bekakilós gyerekeket.

Mert gondolod,hogy a tiéd egy játék lesz aki ezeket nem csinálja? Ki kell,hogy ábrándítsalak,de legalább 6 hónapos korig vissza büfiznek a babák.IGEN,KONKRÉTAN LEHÁNYNAK.Ha refluxos babát kapsz akkor nagyon is sokat fog vissza hányni.És kakilnak is a babák,igen,bármilyen meglepő.

"Hiába mondok valamit, nem értenek a szóból."

És a tiéd se fog érteni egy szót sem megint csak,legalább 6 hónapos koráig a nevére fog esetleg figyelni.

Én nem tudom,van igazság abban amit előttem leírtak.Nem igazán vagy felkészülve arra,hogy mi is fog rád várni.

Szerinted csak mások gyerekei a gyerekek vagy mi? Neked majd születik egy felturbózótt Stewie-d a family guyból és már beszédképes lesz,járni fog tudni,és nem ürít? :D

Azért sír mások gyereke,mert a tiéd is fog sírni.Annak is lesz baja,mikor mi.

Azért hisztizik mások gyereke,mert fog a tiéd is.Elfárad,rossz kedve lesz,akar valamit amit nem kap meg,beteg,akármilyen okból időnként te is meg kell,hogy küzdj a hisztivel majd.

A tiéd is fog üríteni,nem is keveset.Jó esetben csak 3 óránként ameddig még csecsemő.

Fog a tiéd is hülyeségeket beszélni mikor már tanulja a szavakat.Minden mondatodat,szavadat ismételni fogja.Megtanulta az enyém,hogy mit jelent a kövér.Tudod hányszor égett a képem mire megtanulta,hogy nem mondjuk másokra hogy kövér akkor se,ha azok?!

Nyílván minden anyukának vannak előre gondolatai a gyereknevelésről,és hogy milyen egy babával,de te..hát nem tudom.

Fura egy szerzet vagy.

2021. aug. 21. 10:48
 14/28 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem te ezt már eldöntötted es itt megerősítést vársz. Ez hiba, mert ha felteszel egy kérdést, mindig lesz, aki nem azt fogja válaszolni, amit te szeretnél.

Vannak anyukák, akik szerint csak az ő gyerekük szép es okos és ügyes, az összes többi idegesítő kis idióta. A férjem anyja ilyen. Nem lehettek baratai se, konkrétan kb mindenkitől tiltotta, mert milyen kis hülye már minden más gyerek, nem érnek fel hozzád, kisfiam, ne játssz velük, meghívni meg tilos bárkit is és te se mehetsz vendégségbe, se szülinapra. Nagyon nagy károkat lehet így okozni egy embernek.

2021. aug. 21. 10:54
 15/28 anonim ***** válasza:

Igen! Emiatt szültem elég későn is, mert úgy gondoltam magam is gyerek vagyok, ha nem tudom elviselni mások gyerekeit. Idegesített még a gagyarászás is.

A saját egészen más! Előre tudom, hogy ez így lesz, akkor nem egy hanem minimum 2 gyerekem lenne, de már késő bánat. Igaz az én gyermekem sosem volt hisztis és tök jó fej! Volt persze olyan, hogy valami miatt bepróbalkozott, de úgy tettem mint aki nem is veszi észre, igy eleg hamar abbahagyta, tudta, hogy nem ér el vele semmit.

Hozzáteszem a mai napig idegesít masnak a gyereke mindegy hány éves.

2021. aug. 21. 11:05
 16/28 A kérdező kommentje:

Az más ha vannak ilyen gondolataim és esetleg le is írom ide őket, minthogy mások érzéseit megbntsam , az arcukba köpjem a szavaiat, vagy ne adja ég, bántsak egy gyereket. (Mert igen, legszívesebben néha lehúznék nekik egy pofont, de NEM teszem)

De te tudatlanul vádaskodtál. És ez tény, bemutattad. Na ha ezt eltanulja agyereked, ő lesz az, aki nem lesz egy közedvelt figura.

Másik gyerek kakiját élveznem kéne, vagy cukinak tartanom ha hány? (ami legtöbbször büdös). Francokat! Igen, van olyan anyatípus aki minden gyereknek ugrik, de én nem lennék ilyen. Engem más gyereke nem érdekel. Vagy ha a képembe van tolva akkor undort vált ki, ettől még nem bántom.

Az enyém is gyerek lenne, de úgy érzem, hogy mindneével együtt tudnám szeretni. Gondolom ez valami ösztön vagy fenetudja. Kicsi félsz azért van bennem, mert biztos sokszor kiakadnék, ettől még ellátnám a sajátomat. Csak ugye boldogtalan mama egyenlő boldogtalan gyerekkel. Ettől félek, nem attól, hogy bántanám. Te jó ég.

2021. aug. 21. 11:15
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Neked semmilyen ösztönöd nincs,ez ide visít.A meg nem született gyerekedre azért gondolsz így,mert most gyereket akarsz.Ha meg fog születni nagyon remélem,hogy nem kerül ő is a fejedben elkerített undorító kategóriába.

Nincs is gyereked,és ahogy az összes gyerektelen nő jobban akarod tudni,hogy más gyereke miért olyan amilyen,ítélkezel ismeretlenül szülők és gyerekek felett.De sebaj,majd ad az élet egy pofont,mindig az ilyen kapja a legcsúnyább leckéket.

Fejben a kis Fruzsikád nem hány vissza,rózsa illatú a kakija,születésétől fogva csak mosolyog,egy évesen már jár és beszél,tökéletes kép.

Majd meg fog születni Andráska aki ennek gyökeres ellentéte,és még akaratos,hisztis gyerek is lesz belőle akármit csinálsz.Akkor meg fogod tudni,hogy milyen az amikor a gyerekednek van egy rossz pillanata mások előtt,és érzed majd magad körül az ítélkező,savanyú szempárokat.Majd fog még idegesíteni,hogy más esetleg azt gondolja,hogy betömné a gyereked száját,hogy agressziót vált ki bennük a jelenléte..:D

Én nem mondom,hogy ne legyen gyereked,de próbálj meg változni.Mert rossz hatással leszel rá,ahogy már előttem is írták.

2021. aug. 21. 11:36
 18/28 anonim ***** válasza:
Bocs de én sem tartalak teljesen normálisnak, pedig anyaként engem sem hat meg más gyereke, nem mosolyodok el idegesítő gyereken stb. De ezek az agresszív gondolatok bizony nem normálisak, akkor sem ha csak gondolatok. A nem érdekel más gyereke meg ez között, hogy undorodsz attól hogy fájdalmában sír pl van egy jó nagy egészséges átmenet. Te szipmlán gonosz vagy, ennyi.
2021. aug. 21. 11:43
 19/28 A kérdező kommentje:

Hát az egyedüli aki ítélekzik az te vagy!

Én nem más szülő feje fölött török pálcát, nem is írtam le, hogy miért ilyen egy gyerek(?), minden gyerek egyformán távol áll tőle. Nem a szülő hibájából. Nem tudom honnan veszed ezeket, mert, hogy ide leírva nem láttad az biztos.

A legtöbb anyának bizony más a sajátja és egy idegen gyereke. Elhiheted a tiedet sem kedvelném. Talán erre gondolsz és ez zavar? Nem! Senki gyerekét sem kedvelem, mert nem az enyém. Nem tartozok iránta felelőséggel, nincs irányában semmiféle pozitív érzelmem, kötődésem.

Még az állatvilágban is csak a saját kölykeiket féltik, gondozzák.

Azt sem írtam, hogy az enyém nem bukna, nem kakilna, nem őrjöngene. Azt írtam, hogy tőle el tudnám viselni!

Olvasni tdusz?

Írtóra undorító ahogyan itt férgeskedsz és mindenben keresed a hibát. Elhiheted, te sem vagy egy mintaanya. Biztos vannak hiányosságaid. Ahogy mindneki másnak is.

2021. aug. 21. 11:43
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező hiàba mosdatod magad, értsd már meg hogy a "nem kedvelem nem érdekel más gyereke" meg az utálat fog el egy !!!fájdalmában!! síró babától, undorodom, butának látom őket, agresszív gondolataim lesznek nagyon nagyon nagyon külön fogalmak.

Előbbivel nincs semmi baj, utóbbiak meg arról tanuskodnak hogy egy mezei gyerekgyűlölő vagy akinek az a legújabb kattanása hogy babát akar.

Az meg hogy mást féregnek nevezel (férgeskedsz) kb szépen jelzi hogy betalált minden amit eddig neked írtsk. Senki nem szorul rá hogy szeresd a gyerekét nyugi.

2021. aug. 21. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!