Szerinted ki volt a leidegesítőbb a Trónok Harcában?
Figyelt kérdés
Engem Dany végig idegesített pl2021. ápr. 14. 18:05
3/9 anonim válasza:
Lehet nem leszek népszerű, de Daenerys. Nem értem, hogyan lehet őt az egyik legjobb karakternek mondani? Sokszor már ha ő volt, áttekertem a jelenetet. De ugyan úgy a sleppjét is. Ultragagyinak tartottam a karaktereiket, a szolgáló luvnya meg a féreg szerelmét pláne.
4/9 anonim válasza:
Joffrey nekem is. Persze, mint karakter nagyon kellett, jó volt, de az a stílus... :D
6/9 anonim válasza:
Jon nekem egy picit az a tipikus perfect boy főszereplő volt, ezért nem jött be a karaktere annyira:D
Daenerys volt számomra még egy eléggé sablonkarakter, főleg a sorozat elején, mikor még a szadista oldalát sem mutatták meg.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom mert nem néztem meg, mert nem nagyon izgat xddd
8/9 anonim válasza:
Jon töketlensége eléggé irritált, persze Joffrey, és Daenerys is zavart engem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!