Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez melyik mese?

Ez melyik mese?

Figyelt kérdés
Melyik lehet ez a rajzfilm? Régebben az M2 ment, két barátról szól akik medvék, az egyik barna a másik jegesmedve. Az egyiknek orosz neve volt és benne volt a családjuk is, meg nagymama maci is
tegnap 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Medvetesók (We Bare Bears, 2014)?

[link]

ma 06:28
 2/3 anonim válasza:

Üdv!

Az általad keresett sorozat a Claude (eredeti címe: Fun with Claude) egy 2009-ben készült, 52 epizódból álló angol animációs sorozat volt, amely az M2-n futott. Claude volt a jegesmaci, Borisz pedig a barnamaci, neki volt egy nővére, Dorisz.

Magyar nyelven csak az intrót dobta ki YouTube-on, máshol én nem találtam, angol nyelven van fent a teljes sorozat.

Remélem tudtam segíteni. Ha van esetleg valami más sorozat is, ami érdekel írd meg, ezekben túlnyomórészt tudok segíteni.

Jó Szórakozást, ha tudsz angolul, vagy találtál magyarul videót.

ma 09:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a segítséget, ez az!

Halványan rémlik egy jet pack-es epizód, de nem tudom már ez volt-e az a macis mese vagy egy másik. Tudom, hogy M2 néztem régen mindig és rámtört a nosztalgia :)

ma 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!