Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vásárolnál a felnőtt gyermeked...

Vásárolnál a felnőtt gyermekednek autót?

Figyelt kérdés

Vásárolnál a felnőtt húszonéves gyerekednek egy kisebb városi autót pl. (Fiat 500, Opel Corsa, Skoda Citigo, Toyota Aygo, Opel Adam ami olcsóbb újonnan) hogy ne használja a tömegközlekedést ha nagyobb megyei városban éltek vagy Budapesten? Evvel járna egyetemre, munkába, edzésre.

Ne a pénzt és a “dolgozzon meg ő érte” elgondolást vegyük figyelemben.

A balesetveszélyt, a veszélyességét, a meggondolatlan vezetést. Nem féltenéd?

2021. aug. 19. 23:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi nagyon kies helyen vagyunk, mindenhez autóba kell ülni. Még csak másfél éves a lányom, de az a vágyam, hogy mire nagy lesz, lesz annyi félretett pénzünk, hogy tudjunk neki segíteni anyagilag bármiben, ha az egy kis használt autó, akkor az. Én simán vennék neki. (Ha már úgy érzem, hogy nem csak korban, de agyilag is megérett a vezetésre.)
2021. aug. 20. 07:36
 12/22 anonim ***** válasza:
16%
Nem. Sem autót, sem pedig házat. A madár sem épít fészket a felnőtt fiókája helyett
2021. aug. 20. 07:45
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Én vennék neki ha azt érzem rajta, hogy felelősség teljesen tud vezetni, illetve ha sikerül olyanra nevelni, hogy megbecsülné ha kapna egy ilyen nagy értékű ajándékot. Ha elszarjuk a nevelését akkor valószínűleg azt mondanám neki, hogy dolgozzon meg érte. De még csak 3 éves szóval remélem nem szúrjuk el..
2021. aug. 20. 07:47
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Én vennék, ha megtehetném, nekem is vettek, de csak akkor, ha ő is tartja fent.
2021. aug. 20. 08:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Valójában egyből rávágtam vokna hogy nem, dolgozzon meg érte. Aztán átgondoktam és én is megvenném a lányomnak, ha telne rá és szüksége lenne rá. Egy pici kompakt tipikus szaladgálós nyűhető autót biztosan megvennék neki. Nekünk is 2 van, az egyik hosszabb utakra a másik napi használatra.
2021. aug. 20. 08:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én amint elkezdtem dolgozni (hogy már fenn tudom tartani) kaptam a szüleimtől. Egy kis olcsó autó volt de nagyon szerettem.
2021. aug. 20. 09:07
 17/22 anonim ***** válasza:
97%
Csak azért, hogy ne tömegközlekedjen, nem vennék. Ellenben ha tényleg szüksége van rá (sokat kell jönni mennie, tanul és dolgozik is mondjuk, és sok időt nyerne, ha lenne saját kocsija) ÉS lenne rá keretem, akkor vennék, vagy beszállnék az árába, ha szeretné.
2021. aug. 20. 09:19
 18/22 anonim ***** válasza:
88%
Fogok venni. De nem a városi mászkáláshoz, az lassabb kocsival. Én is kaptam a szüleimtől.
2021. aug. 20. 10:36
 19/22 anonim ***** válasza:
37%
Budapesten élünk persze hogy vennék neki, borzasztó sz@r a tömegközlekedés, a biciklizéstől meg a gyaloglástól meg mindenképp jobb, sokkal.
2021. aug. 20. 11:33
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne gyerekem (még persze pénzem), vennék
2021. aug. 20. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!