Más anyuka is retteg attól, milyen lesz az élete, ha felnőnek a gyerekei?
Figyelt kérdés
A kisfiaim nagyon kicsik még, de annyira szeretem őket, állandóan a jövőn kattog az agyam. Mi lesz ha meg sem élem hogy felnőjenek, mi lesz ha elrontom őket, ha nem leszek jó anyós a menyeimnek, ha nem fognak törődni velem felnőtt korukban. Már most fáj ha arra gondolok, hogy elmennek egyetemre, és először lesz üresen a szobájuk, ezt hogy lehet feldolgozni? Vagy a szülők fokozatosan hozzászoknak, ahogy telik az idő?2021. aug. 18. 23:05
11/15 anonim válasza:
Én inkább attól félek, milyen lesz az ő jövőjük...hogy nem volt-e önzőség erre a világra gyereket szülni (sokszor érzem, hogy az volt). Ha békességben és biztonságban lesz, amikor kirepül a szülői házból, már boldog leszek :)
12/15 anonim válasza:
Én utazgatni tervezek, ha felnőnek a gyerekek. Veszünk egy motort a férjemmel (ha még addig együtt leszünk. Ha nem, akkor egyedül), és beguruljuk a világot. Semmi gyerekvisítás, semmi "anyaaaaa", semmi nyaggatás, hiszti, követelőzés, csak a menetzaj és a végtelen út.
13/15 anonim válasza:
"Már most fáj ha arra gondolok, hogy elmennek egyetemre, és először lesz üresen a szobájuk, ezt hogy lehet feldolgozni? "
Ez az élet rendje. A gyereket gyakorlatilag csak kölcsönbe kapjuk. A párunk lesz az, aki életünk végéig velünk marad (jobb esetben)
14/15 anonim válasza:
Ahogy az utolsó mondja. A párunk marad velünk.
Érdekes, valamikor az első férjemmel voltunk együtt, a kisebbik fiunk születése után történt, hogy ráeszméltem, ha a gyermekeim felnőnek, én nem tudok mit kezdeni az apjukkal. Még beszélgetni sem fogok tudni vele, mert csak a gyerekek adnak témát. Elvaltunk.
A mostani férjemmel ilyen érzésem nincs.
15/15 anonim válasza:
Arra van a kamaszkor, hogy a leválás sokkal, de sokkal könnyebb legyen. Elvileg a gyerek leválását szolgálja, de hidd el, a szülő is értékelni fog utána egy kis nyugit. Ja, és kicsinek azért olyan cukik, hogy mikor kamaszok lesznek, ne csapd agyon őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!