Van vagy mi különbség az anyatejes és a tápszeres gyerekek között, miután felnőnek?
Szerintem felnőtt korban nem számít, inkább gyerekkorban gyengébb az immunrendszer. Mi voltunk 5 hetesen kórházban, és az összes beteg gyerek tápszeres volt.
De anyu engem szoptatott, a húgom tápszeres volt, és egyformán egészségesek vagyunk.
Szia!
Majd megtudom 20 év múlva a különbséget, mivel az én kislányom 8 hónapos, a Sógornőmé pedig 10 hónapos! Amúgy most azt veszem észre, hogy az én kislányom még nem volt beteg, a Sógornőmé amióta beállt a tél már 3-szor lett:(
Ja az én lánykám tápsi, az uncsi tesó csak szopis!
Nem tudom a választ megadni, neked, csak ennyit!
De annyit kijelentek, a kis tesó is csak tápis lesz, mert én nem fogok szoptatni, ha nem megy elsőre, nem leszek tiszta idegbaj az elsőnél voltam, a második, ha nem akar szopizni, nem fogom kínozni szegényt, meg magamat se!!!! Le lehet pontozni és ki lehet akadni a válaszomon!
szia!
felnőttkorban már nem érdekes. Tápanyag mindkettőben van, viszont az anyatejes babák nem szoktak úgy betegek lenni.
Kisfiam , szopizott nem volt beteg 15hós koráig, ismerettségembe is hasonló, aki meg tápszert kapott ott hasmenés meg minden, aztán hogy ténleg az anyatej? vagy babafüggő?...
Van olyan szopis baba ismerősöm,aki minden hónapban beteg.Igaz már az elsőnél antibiotikumot kapott,és szerintem az tett be.Mi kétszer voltunk betegek 8,5 hónap alatt.Ismerek olyat is,aki csak 1-2 hétig szopizott,egy idősek a lányommal,és még nem volt beteg.
Nem tudom,én azt vettem észre,h a tápszeres babák nagyobb súlyúak,és lomhábbak,mint az anyatejesek.
Én olvastam egy felmérést,az általános iskolásokat mérték fel.Ha jól emlékszem 1-2.osztályosokat,és kimutatták,hogy akiket szoptatott az édesanyjuk azok a gyerekek könnyebben tanultak,fogékonyabbak voltak sok mindenre,mint a tápszeres társaik.Gondolom nem mindenkinél van így.Az én nagyfiam csak szopizott,és sokáig kitünő tanuló volt,pedig szinte nem is tanult otthon semmit.Hogy a szopitól vagy sem?Nem tudom!
De szerintem kevés dolog van a világon ami jobb érzés ,mint szoptatni egy anyának a gyermekét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!