Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen okból visztek strandra,...

Milyen okból visztek strandra, állatkertbe, stb. helyekre szendvicset?

Figyelt kérdés

Nincs gyerekem, és az én szüleim nem csomagoltak, inkább ebédeltünk valahol. Kíváncsiságból kérdezem, nem valami hátsó szándékból!

Szóval nyaralunk, és rengeteg gyerekes család van körülöttünk. Feltűnt, hogy szinte mindegyikük szendvicset hoz. Ennek mi az oka? Spórolás, vagy féltek, hogy nem lesz a gyereknek való ebéd a strandon, vagy egyéb?

2021. aug. 17. 16:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%
Egész nyáron lent vagyunk a Balatonon, szoktak büfézni, de mellette le is kell vinnem valamit, mert vízből ki be és állandóan éhen akarnak halni. Az pedig, hogy naponta 10 ezret hagyjak a strandon 2 és fél hónapon keresztül, bár jól keresünk, de nekem akkor is sok lenne. Van lent olyan család, aki szerintem alaphangon elköltenek itt 20-30 ezret naponta, a gyerek vesz jégkrémet, beleharap, kidobja, üdítő, lángos, palacsinta stb. Kb. egy hónapig ezt csinálták, ha nekik van erre majdnem egy milliójuk majdnem, egészségükre, én sajnálnék erre ennyi pénzt, ha havpnta keresnék több milliót is.
2021. aug. 17. 22:09
 22/23 anonim ***** válasza:
83%

Nekem sosem jutott eszembe, hogy a strandon kaja HELYETT viszünk otthonról, hanem egyszerűen csak viszünk, mert szoktunk. Nekem pl az otthonról vitt, hideg palacsinta annyira hozzá tartozik a strandhoz, hogy el se tudnám képzelni nélküle 😀 De mi nem is rajongunk a forróra mikrózott büfés palacsintáért, szóval a saját nekünk egyértelműen jobban bejön. Szoktunk ott is venni enni, lángost meg hot dogot, fagyit, de nem tonnaszám.

Mondjuk mi nem járunk minden héten strandra, csak mondjuk 4-5 alkalommal egy nyár alatt, plusz a nyaralás, ott viszont nem csomagolunk semmit.

Állatkertbe nem viszünk szendvicset, de ebédelni sem szoktunk, jellemzően délután, ebéd után megyünk bárhová, délután fagyizni szoktunk, ha program van.

2021. aug. 18. 10:47
 23/23 anonim ***** válasza:
64%
Mert ezerszer laktatóbbat és egészségesebbet készítek itthon, mint amit venni tudok büfében. Strandra nem a kulináris élményeket miatt járunk, és nem vagyok hajlandó fizetni szemét kajáért.
2021. aug. 18. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!