Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen okból visztek strandra,...

Milyen okból visztek strandra, állatkertbe, stb. helyekre szendvicset?

Figyelt kérdés

Nincs gyerekem, és az én szüleim nem csomagoltak, inkább ebédeltünk valahol. Kíváncsiságból kérdezem, nem valami hátsó szándékból!

Szóval nyaralunk, és rengeteg gyerekes család van körülöttünk. Feltűnt, hogy szinte mindegyikük szendvicset hoz. Ennek mi az oka? Spórolás, vagy féltek, hogy nem lesz a gyereknek való ebéd a strandon, vagy egyéb?

2021. aug. 17. 16:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Mi kb 20 percre laktunk autóval a Balatontól amikor gyerek voltam, 90es évek. Anyu mindig csomagolt szendvicset, de mi tesómmal, amint elhagytuk a házat már be is toltuk. 😂

A parton pedig hasábburgonyát (piri-burit) ketchuppal vagy főtt kukoricát, dinnyét meg jégrémet vagy fagyit ettünk. Ezzel el is voltunk egész nap. Mondjuk régen ezek megfizethető dolgok voltak, most ha egy 4 tagú család fagyizni megy már anyagi csőd lassan.

2021. aug. 17. 18:21
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Mert nincs kedvem egy 100 Ft-os hulladék kajáért kifizetni egy ezrest :) Nem azért mert nem tehetem meg, csak egyszerűen másra van igényem.
2021. aug. 17. 18:33
 13/23 anonim ***** válasza:
42%
Már megint a Karen-ezős idióta 🤦🏻‍♀️
2021. aug. 17. 19:16
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Mert sokkal jobb es
2021. aug. 17. 20:05
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

14 vagyok. Rohadt reklám miatt elküldte 🤦🤦

Na szóval azért mert sokkal jobb és olcsóbb amit én csinálok itthon. Míg a legtöbb helyen egy szendvicsbe szinte semmi nincs és 500 forint, én otthon fele ennyiért roskadásig pakolom. Zsemlét, bagettet lepirítom így még csak át sem ázik.

2021. aug. 17. 20:08
 16/23 anonim ***** válasza:
37%

Te melyiket ennéd inkább? Egy olajban totyogó, vizezett tejföllel lekent, 2 csipet sajttal megszort lángost, vagy a következő szendvicset? Pirított zsemle, sült bacon, sajt bőven, uborka, fasírt vagy rántott hús és persze tetszés szerint ketchup, mustár, majonéz. Jah és képzeld még sütit is sütök majdnem mindig.

15 voltam

2021. aug. 17. 20:11
 17/23 anonim ***** válasza:
63%

16, egy nem olajban tocsogó, jó vastagon tejfölös, vastagon sajtos forró lángost.

Nem egy hideg szendvicset.

2021. aug. 17. 20:24
 18/23 anonim ***** válasza:
22%
És olyat hol kapsz? Mert én még nem találkoztam olyan hellyel ahol ilyen lángost adnak. Ja és gondolom ha van is kb arany árban.
2021. aug. 17. 20:30
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

Én mikor még kicsik voltak, felkeltem 5 kor, megcsináltam egy jó adag rántott husit és azt vittük ki.Nálunk a nagyszülők is jöttek, kellett a az adag. Mikor kiértünk még meleg volt, később ment a fagyasztó ládába a maradék, de még így is kellett venni min egy lángost vagy valamit, mert reggel 8 tól 18 ig voltunk.

Így azért nem keveset spóroltunk. Meg a másik az üdítők egy vagyon, én jégakut nem használok lefagyasztom ice teát 2 db ot meg viszek két hideget, mire elfogy a hideg addigra enged a másik, még este is volt hideg üdítő, vagy ha nem, a teát melegen is megiszom, de a vizet nem.

2021. aug. 17. 20:41
 20/23 anonim ***** válasza:
80%
Mert ha nem vinnénk jóval drágább lenne az egész
2021. aug. 17. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.