Szerintetek rossz döntés lenne ha NEM mondanám el a szüleimnek hogy terhes vagyok ? És nem is engedném hogy megnézze látogassa a kicsit?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz kapcsolatban vagyok az anyámmal. Nem beszélünk majdnem 3 éve. Mamámékkal tartom a kapcsolatot nekik elmondok sok mindent ha kérdeznek róla DE ők mindig tovább adják anyámnak a történeteket és miden történetet negatívra átformálnak. Kártyát vetett az eletemrol hogy mi van velem boldog e vagyok a kapcsolatomban....mert nem hiszi el.....még 3 év után sem.
Nagyon nagyon csúnyán viselkedett többször is.
2021. aug. 17. 13:35
A kérdező szavazást indított:
Mond el neki
Ne mond el
Nem kell hogy lássa a gyereket
Engedd had lássa
26 szavazat
1/8 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen ne agyalj rajta...
Ha nem szoktál vele beszélni, akkor emiatt ne hívd fel!
Ennyi
2/8 anonim válasza:
Nagyanyádékkal mi van? Miért kell mindent tovább adniuk, amikor tudják, hogy nem vagytok jóba anyáddal?
3/8 anonim válasza:
Mamádéknak se mondj el olyasmit, amiről nem akarod, hogy eljusson anyádhoz.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Azt hittem , a terhesség olyan dolog amit, szép lenne elmondanom a szüleimnek. Olyan mintha kötelességem lenne elmondani de ha szerintetek is így a jó,hogy nem muszáj elmondani ..örülök neki!
2021. aug. 17. 13:55
5/8 anonim válasza:
És mégis milyen tartod a kapcsolatot ilyen nagyszülőkkel?
Senkinek nem mondanék semmit, de nem is beszélnék velük többet
6/8 anonim válasza:
A terhességed a magánügyed. Annak mondod el/ nem mondod el akinek akarod/nem akarod. Ha a nagyszüleid pletykásak, jobban jársz ha nekik se mondod el.
7/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm nem volt rosszban a szüleivel, de nem mondta el, hogy terhes (nem is látszott rajta pedig nem 80+kiló). Most 8 hónapos terhes és a szüleinek most sem mondta el, viszont most kezd el látszani rajta, így a szülők azért rájöttek. Szóval nem, nem kötelező közölni a szülőkkel.
8/8 anonim válasza:
Ezen a kérdésen nagyon elszomorodtam. A babavárás egy boldog tõrténet, az ember lánya szívesen szaladna az édesanyjához, hogy megossza vele az õrömet, de nem teheti, mert... Sajnálom, hogy még ilyenkor sem áll melletted az, aki a világra hozott. Légy erős, megállsz te a magad lábán nélkūle is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!