Hogy mondjam el a szüleimnek hogy nem tudom hogy kitől vagyok terhes?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 16:00
2/20 anonim válasza:
Bárhogy is finomítod a dolgot, a lényeg ugyanaz lesz.
3/20 anonim válasza:
Gondolom van 2 jelölted, vegyél olyan tesztet, ami hétre pontosan megmondja a terhesség idejét. Gondolom nem egy héten szexelték mindkét pasival, így meg lesz oldva.
4/20 anonim válasza:
3as!
Azt mond már meg, melyik az a teszt ami megmondja neked, hogy hány hetes terhes...
Tudom, van amelyik 1-2 illetve 3-4 hetet ír... de olyan, hogy 1-2 hetes terhesség még mindig nincs.... ha ismertnéd a havi ciklust, te is rájönnél, hogy a peteérés az, ami kb a 2.héten van, szoval akkor még csak esély nincs a terhességre..
Kérdező!
Ehhez pedig csak gratulálni lehet. Nem tudok ezen szépíteni. Ha annyi eszed volt, hogy védekezés nélkül ki tudja kivel feküdtél össze, akkor annyi is legyen már benned, hogy a szüleid elé állsz...
5/20 anonim válasza:
Úgy, hogy veszel egy nagy levegőt, és kimondod. Elég baj az is, hogy egyszer védekezés nélkül szexeltél, úgyis gutaütést kapnak; de ha 2 fiúval, akkor legalább egyértelmű, hogy nem vagy 100-as.
6/20 Derjaderja válasza:
Ha felnőtt vagy, nem tartozik rájuk. En azt mondanám, nincs apja és nem akarok róla beszélni.
7/20 anonim válasza:
6!
De ha mondjuk a kérdező otthon lakik, nem dolgozik, hogy a viharba ne tartozna rájuk? Ki fogja eltartani a gyereket? Hát nem a kérdező...
8/20 A kérdező kommentje:
2 héten belül két osztálytársammal szexeltem gumi nélkül már 5 napja nem jött meg nagyon félek hogy terhes vagyok 17éves vagyok fogalmam nincs mit csináljak
2021. febr. 5. 18:10
9/20 anonim válasza:
Mondjuk találj ki jobb kérdéseket unalmadban!
10/20 anonim válasza:
Mondjuk elsőnek csinálj egy tesztet 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!