Apák, nektek is volt ilyen pánikotok? Hogyan küzdöttétek le?
A menyasszonyom egy nappal azután, hogy megkértem a kezét bevallotta, hogy terhes. Nem terveztük, nem is lehetne lehetséges mivel fogamzásgátlón van.
Folyamatosan pánikolok, nem tudok megnyugodni. Még nem állok készen egy gyerekre. Mi van, ha nem ő (a lány) az igazi? Ha nem vele kellene gyereket csinálnom?
Két év múlva lesz az esküvő, de addig fizetnünk kell apránként, és rengetegbe fog kerülni. Ráadásul két hete munkanélküli lett... Túl nagy teher ez nekem.
Azt mondja nem bírná ki, ha el kéne vetetnie...
A baba még augusztusban vagy szeptember elején elment.
26: Mert szeretem.
Mentsen meg az ég minden hülye p*csától... Hajrá emberek, szarjátok tele a földet gyerekekkel, legalább lesznek golyófogók a közeledő háborúkba :D
Isten barmai akiknek az egyetlen életcéljuk a társadalmi elvárások betartásai...
Próbáljatok meg egyedül érvényesülni ne sz*passátok magatokat egy másik ember miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!