Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apák, nektek is volt ilyen...

Apák, nektek is volt ilyen pánikotok? Hogyan küzdöttétek le?

Figyelt kérdés

A menyasszonyom egy nappal azután, hogy megkértem a kezét bevallotta, hogy terhes. Nem terveztük, nem is lehetne lehetséges mivel fogamzásgátlón van.

Folyamatosan pánikolok, nem tudok megnyugodni. Még nem állok készen egy gyerekre. Mi van, ha nem ő (a lány) az igazi? Ha nem vele kellene gyereket csinálnom?

Két év múlva lesz az esküvő, de addig fizetnünk kell apránként, és rengetegbe fog kerülni. Ráadásul két hete munkanélküli lett... Túl nagy teher ez nekem.

Azt mondja nem bírná ki, ha el kéne vetetnie...

2021. aug. 17. 12:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azota veletek?
2022. febr. 8. 21:27
 22/30 A kérdező kommentje:
Nos azt a babát elvesztettük. Holnap lesz egy hónapja, hogy összeházasodtunk. Később terveztünk, és nagyobbat, de végül kevés pénzből megcsináltuk. Ő még mindig erőlteti a babát, de én szeretnék 3 évet várni vele míg helyre rakjuk a dolgainkat.
2022. febr. 8. 23:50
 23/30 anonim ***** válasza:
47%
Ne csináljatok már gyereket ilyen helyzetben...
2022. febr. 9. 07:05
 24/30 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Ha a csaj rendetlensegére, akkor még mindig az, de megcsinálja amire megkérem (még ha magától nem is).
2022. febr. 9. 07:11
 25/30 anonim ***** válasza:
Az esküvő után ment el a baba, igaz?
2022. febr. 9. 09:40
 26/30 anonim ***** válasza:
Milyen szépen nyilatkozol a mostmár feleségedről... Minek házasodtatok, ha alapvető kérdésekben nem tudtok kompromisszumot kötni? Tényleg érdekelne. Mások is kérdezték korábban, ahogy láttam, hogy így minek kötöd össze az életed vele?
2022. febr. 9. 09:54
 27/30 A kérdező kommentje:

A baba még augusztusban vagy szeptember elején elment.

26: Mert szeretem.

2022. febr. 9. 14:54
 28/30 anonim ***** válasza:
46%

Mentsen meg az ég minden hülye p*csától... Hajrá emberek, szarjátok tele a földet gyerekekkel, legalább lesznek golyófogók a közeledő háborúkba :D

Isten barmai akiknek az egyetlen életcéljuk a társadalmi elvárások betartásai...

Próbáljatok meg egyedül érvényesülni ne sz*passátok magatokat egy másik ember miatt.

2023. nov. 28. 11:03
 29/30 anonim ***** válasza:
En mondjuk kivancsi vagyok mi tortent azota. Van e mar a felesegnek munkaja, vagy van e mar baba. Hogy alakult?
2023. nov. 28. 15:42
 30/30 A kérdező kommentje:
Szia. Baba van, munka nincs azóta sem sajnos, de boldogulunk a fizetésemen :)
2023. nov. 28. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!