Apák, nektek is volt ilyen pánikotok? Hogyan küzdöttétek le?
A menyasszonyom egy nappal azután, hogy megkértem a kezét bevallotta, hogy terhes. Nem terveztük, nem is lehetne lehetséges mivel fogamzásgátlón van.
Folyamatosan pánikolok, nem tudok megnyugodni. Még nem állok készen egy gyerekre. Mi van, ha nem ő (a lány) az igazi? Ha nem vele kellene gyereket csinálnom?
Két év múlva lesz az esküvő, de addig fizetnünk kell apránként, és rengetegbe fog kerülni. Ráadásul két hete munkanélküli lett... Túl nagy teher ez nekem.
Azt mondja nem bírná ki, ha el kéne vetetnie...
#11: Igen, szerintem simán lehet olyan helyzet.
Elvesztette a munkáját, otthon sincs feltétlenül minden rendben. Érzi, hogy a srác bizonytalan. A lánykérés csak ilyen tessék-lássék, "befogják a száját egy időre gesztus" (tuti érzékeli egy nő az ilyesmit). Nagyon nem kellene, ha pont lépne le a srác, akit már úgy érzi megfogott és stabil helyzetben van alapvetően.
Azért 2 év múlva lesz az esküvő (ha lesz), mert nyilván gyűjtögetünk (getnénk) rá, mert ugye nem kis mulatság. Már lefoglaltuk a helyszínt és a dátumot és otthagytunk majdnem százezret.
Neki semmi tartaléka nincs, hónapról hónapra él és már elköltötte a múlthavi fizetését. Amíg nincs új munkája és kapja onnan meg az első fizetését, addig én tartom el... Nagyon remélem, hogy nem az lesz, hogy majd elvárja, hogy az egész esküvőt én finanszírozzam... Nem nagyon töri magát munkát találni...
Tegnap esküszöm elgondolkoztam azon mi lenne ha otthagynám. De mostmár terhes... úgyhogy végem van. Ráadásul amúgy 5 hetes.
Rendetlen, egészségtelenül eszik, nem ad magára, folyamatosan hízik...
Hidd el nekem, ha már ilyet írsz, hogy lehet nem ő az igazi , akkor nem ő az igazi. Bennem fel nem merül ez.. 3 éve vagyok együtt a feleségemmel..egyszer nem gondoltam ilyenre. 26 vagyok..most terhes..
Húzhatod ezt még, de egyszer úgyis elválnak útjaitok , és egy babával nehezebb...
Hát jól rácsesztél, ez az igazság.
Tuti a tied a gyerek?
Hónapról hónapra el, dolgozni se akar, és pont jön egy olyan valaki, aki képes és hajlandó eltartani. Hogy lehet igazán megfogni?? Naná, hogy egy gyerekkel.
Természetes az, hogy nem keres munkát, most tudta meg hogy terhes!! Hova menjen dolgozni? Lehet csak 3 hónapot bírna dolgozni, persze nem fizikai munkát. Ezt valljuk be nem lehet kiszámolni, ezért ezt ne vesd a szemére. Az előző munkahelyét meg kb 1 hónapja vesztette el, ha jól értelmezem.
Te kérted meg a kezét. Hogyhogy most hirtelen olyan rossz lett neked a párod? Nem vagy százas, vagy annyira pánikolsz hogy egy ködfelhő lebeg előtted.
Te is ott voltál mikor azt a gyereket csinálták, te is kellettél hozzá.
Én nagyon sajnálom a párod. Nem az esküvőre kell el verni a lóvét, hanem élni az életeteket egy családként. Mire a nagy felhajtás? Egy polgári szertartás azt kész. Jesszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!