Akármire mondhatsz nemet. Legyen fix orvosod, vagy menj magánba. Lehetnek elvárásaid, nem te vagy a rendszerért, hanem ők érted! Ezt jó lenne megtanítani minden felnőtt nőnek, aki idáig eljut, mert folyamatosan úgy érzem, mintha mindenki csak alkalmazkodna, meg befogná a száját, hogy a rendszernek, orvosnak megfelelő legyen. Nem az orvosért vagyunk, nem nekik szülünk, ők nyújtanak szolgáltatást nekünk, várandós nőknek! Lehetnek és legyenek is elvárásaink, és ha valaki nem akar egy vizsgálatot, helyettesítsék olyannal, amilyennek tudják, vagy mutassák meg milyen, magyarázzák el és közben is kérjenek visszajelzést, hogy megfelelő-e. Sokat várok el? Igen. A kifogásokat meg le kell tojni a másik fél részéről. Ha nem megfelelő a kommunikációja, én sétáltam már ki orvostól és pont leszrom, mit gondolt. Neki nem ott van a helye és erről meg vagyok győződve. De nem teszem ki magam olyan dolgoknak, aminek nem akarom, csak azért, mert más elvárja tőlem.
Nézd meg kihez mész, és beszélgess vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!