Hosszú, vékony pálca. Egyáltalán nem fájdalmas.
Nekem egy citológia a kacsával sokkal kellemetlenebb.
Nem engedni meg butaság, nem mindent lehet hasi ultrahanggal vizsgálni.
Amúgy lepontozhattok, akkor leírom, hogy Szent Jánosban voltam ügyeletben, mert a magánorvosom beutalt egy vizsgálatra, amit ő nem végezhetett el. Olyan barbár volt az orvos, hogy igenis rohadtul fájt. Nyilván, ha magánban meg normális orvoshoz kerül az ember, akkor alapesetben tényleg nem egy nagy szám (tudom, mert komplikációk miatt volt vagy 10 hüvelyi ultrahangom a várandósságom elején), de attól még ha nem jól végzik, akkor fájdalmas és nem fogom idehazudni, hogy egyáltalán soha nem lehet kellemetlen. (Az a vizsgálat óta egyébként be nem teszem a lábam a Szent Jánosba.)
(#5 újra)
Semmivel nem fáj jobban, mint mikor a parod bedugja a micsodájat.
Egyébként nem mindenhol csinálnak. Nekem ez a 3.terhességem, 1db hüvelyi uh-m volt, az is akkor, mikor a 2.baba megallt a fejlödesben, ránézett azzal is, hogy tuti-e.
Nekem nem volt fájdalmas egyáltalán. És undorítónak sem nevezném, legalábbis semmivel sem undorítóbb, mint bármilyen nőgyógyászati vizsgálat. Furcsának se furcsa, elvégre ha már terhes az ember lánya, nem az az első dolog, ami bekerül oda :D És jobb esetben vékonyabb ez az ultrahangos cucc, mint a kedves párja az embernek, szóval érted.
Tény, lehet vele barbárkodni, de egy manuális vizsgálatnál is lehet az orvos durva, ami után sírva jössz ki, szóval ez tényleg nem maga a vizsgálati módszer hibája, ha valakinek kellemetlen élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!