Viccet félretéve. Én a gyógyszertári fürdetőt nagyon nem szerettem. Vettem mást. De a popsikrém nagyon jó volt. Szerintem próbáld ki őket, és ami nem válik be, cseréld le. De előre ne vásárolj össze mindenféle plussz terméket feleslegesen.
2021. aug. 14. 21:49
2/6 anonim válasza:
Szerintem is felesleges előre bevásárolni. Én ha lehetne mondjuk az alkoholt kihagynám, sokan az octeniseptet ajánlják a köldökcsonkápoláshoz, én is azt használtam. Mondjuk sose baj ha van otthon
2021. aug. 14. 22:09
3/6 anonim válasza:
A gyógyszertári fürdető egy katasztrófa, ráadásul a lányom ekcémára hajlamos bőrét ahányszor használtuk, annyiszor berobbantotta. Ezt inkább ki se váltsd.
A gyógyszertári popsikrémek viszont szuperek mind. :)
A picik fürdetéséhez egyébként nem kell vegyszer, nem lesznek igazán piszkosak, és ha nem használsz vegyszert akkor az nem is fogja irritálni a bőrét.
A márkákhoz a Weleda-t tedd még hozzá. És a Johnson minden darabja abszolút tiltólistás.
2021. aug. 14. 22:15
4/6 anonim válasza:
Octeisepttel sose fog leesni az a ... koldokcsonk 😄😂 tapasztalat...
Alkohollal 1 het volt...
2021. aug. 15. 01:39
5/6 anonim válasza:
Én az Uriage, és a Bioderma termékeit használom születése óta (most 3 éves), és mindig is gyönyörű, selymes bőre volt/van a kislányomnak. Szerintem ezek a legjobbak, bár nagyon drágák. Mindig az akciókat keresem, így jobban kijövünk, meg ezen kívül nem is használok semmi mást a tisztálkodáshoz, így nem kell mellé még sampont, testápolót vennem, ez is egy kicsit visszahoz az árából.
2021. aug. 15. 02:53
6/6 anonim válasza:
Gyógyszertáriból nekem semmi nem vált be. Amíg picike volt alapból nem fürdettem minden nap,max.ha kakás volt a fenekét lemostam,de csak sima vízzel fürdettem. Aztán szintén ekcémás lett, akkor minden sz.rt kirpóbáltam végül a baby Dove ekzema jött be,azóta is azt használom, kencéből meg csak a bepanthen baby. Sampon a Babé koszmósampon. De sokat végigpróbáltam,mire megtaláltam a megfelelőt. Szóval szerintem is felesleges előre bevásárolni,majd idő közben rájössz. Mindenképp érdemes a gyógyszertárival kezdeni,sokaknak jó. Utána ráérsz keresgélni,ha nem válik be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!