Azok, akik a gyereknek rosszabb minőségű ápolási termékeket vagy turkálós ruhát vesznek, azok maguknak is olyat vesznek?
Elgondolkodtam, hogy sokan írják itt, hogy turiban vásárolnak a gyereknek. Azért, mert neki úgyis mindegy, hiszen kinövi, vagy pedig maguknak is vennének/vesznek onnan ruhát?
Vagy pl. aki Sparos pelust használ, az magának meg olyan öblítőt vesz?
Csak a gyereken spórolunk vagy magunkon is?
Én mindenhonnan vásárolok magunknak és a gyerekeknek is. Turkálóból is és designer termékeket is veszek. Attól függ, h mi tetszik.
Ápolási cikkeken, táplálkozáson nem spórolunk. (turkálóból is újat, cimkéset veszek)
Nem tudom felétek milyen turik vannak, itt minálunk teljesen új vagy szinte új cuccokat is lehet kapni. Gyereknek azért szoktam ott (is) vásárolni, mert ha a második felvételnél magára dönt valami amin már csak az ecetes olló segítene, nem hullik ki a hajam, mert csak 1-2 szár forintot fizettem érte. (BTW mennyivel jobb, ha a nagyobb testvér levetett ruháját veszi fel? Az is ugyanúgy használt már)
A saját márkás ápolási cuccok nem rosszabb minőségűek azoknál, amire rá van nyomva a márkajel. A méregdrága prémium pelenkából ugyanúgy kifolyik a fosi, mint az olcsóbb sajátmárkásból, akkor meg nem tökmindegy?
EZ egyáltalán nem a spórolás kategória, hanem az ésszerű pénzbeosztás.
És igen, magamnak is veszek turkálóban ruhát (és sokszor minőségre is jobbat, mint az elsővételes boltokban) ráadásul van egy csomó olyan holmim, amit itthon max varrónővel varratni lehet vagy külföldről rendelni, mert a boltokba nem hoznak.
ruhát kínaiba veszem,ahogy magamnak is.turizni nem szoktam.
Pelust pamperst használunk,lejjebb nem adok.meg már megjártam sajátmárkás pelussal,pénzbe pedig ugyan annyi volt mint a pampers(sokkal több fogy a gagyibból)
popsitörlőt viszont sajátmárkásat használok(babydream),ez megfelel mindennek,és emellett rendesen leszedi popsiról dolgokat.
Szandit adidast vettem neki,cipőt is azt fogok ha a mostanit kinövi.én is márkás cipőt hordok,nem fogok a gyereken sprórólni ezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!