Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azok, akik a gyereknek rosszab...

Azok, akik a gyereknek rosszabb minőségű ápolási termékeket vagy turkálós ruhát vesznek, azok maguknak is olyat vesznek?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam, hogy sokan írják itt, hogy turiban vásárolnak a gyereknek. Azért, mert neki úgyis mindegy, hiszen kinövi, vagy pedig maguknak is vennének/vesznek onnan ruhát?

Vagy pl. aki Sparos pelust használ, az magának meg olyan öblítőt vesz?

Csak a gyereken spórolunk vagy magunkon is?

2014. júl. 10. 15:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
64%

Nem vásárolok "rosszabb minőségű" dolgokat a gyerekemnek. Maximum olcsóbbat, mint amilyet te szoktál venni. Azt veszem meg (magamnak is), mit meg tudok fizetni ÉS ami bevált.

Egyébként a turkálós ruhával nem tudom, mi a bajod (meg itt az utolsó oldalon a finnyáskodó anyukának szintén). Nem hajléktalanok által levetett ruhákat adok a gyerekre - amúgy neki inkább szoktam újakat venni, magamnak sokkal gyakrabban veszek turis ruhát -, hanem szimplán csak olyanokat, amiket valaki már viselt korábban (vagy még azt sem). Egyébként meg úgy vagyok vele, hogy nem fogom feleslegesen drága dolgokra költeni a pénzem, amikor költhetem másra is. Na a ruhákkal pont így vagyok. Múltkor bementem a Hádába, vettem tizenkét felsőt és két nadrágot, fizettem ötezret. És a nagy részük még teljesen új volt ráadásul, ja, és mind márkás. Ugyanezt újonnan kb. a tízszereséért kaptam volna meg.

De egyébként rettentően kötekedőnek és lesajnálónak érzem ezt a kérdést, mintha kábé bűn lenne spórolni, sőt, mintha ez valami csúnyát jelentene.

2015. máj. 10. 09:14
 32/32 anonim ***** válasza:

Bio szappant es bio sampont hasznal az egesz csalad (szulok izzadasgatlot is). Ruhabol pedig ami tetszik. Ugyan ugy veszek nextben h&m ben gap-ban tescoban vagy epp charityben ruhat.

Vannak amibol nem engedunk. Pl nem veszunk hasznalt gyerekulest, csak a legjobb torestesztel rendelkezot. Csak nagyon Jo torestesztu autot veszunk. Nem veszunk hasznalt vagy mubor cipot. Amit lehet termelotol veszunk etelt. Nem eszunk gyorsetteremben es nem veszunk fel vagy kesz eteleket. Szeretek kezzel keszitett ruhakat venni bazaras vasarokon.

2015. máj. 10. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!