Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az újszülötteknek való gyógysz...

Az újszülötteknek való gyógyszertári ápolási termékeket mikor írja ki az orvos?

Figyelt kérdés
a terhesség vége felé kilehet már íratni a gyerekorvossal, hogy mire megjön a baba meglegyen? vagy a kórházban írják ki amíg bent vagyunk?

2012. okt. 11. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Dokija válogatja, de szerintem kiírják hamarabb is hiszen úgyis a te taj számodra fog menni.
2012. okt. 11. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk akkor írta ki amikor kijött születés után első látogatáskor. . akkor felírta a fürdetőt meg a többit . germicid kúpot stb.

szerencsére hamar lett taj kártyája is .

2012. okt. 11. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Úgy kellett nálunk, hogy megszületett a baba, és férjem beszaladt a receptért.

mert ezt a receptet már a baba nevére állítják ki, és ez csak születése után lehetséges ugyebár :)

ez a tb miatt fontos.

és mire hazajöttünk így otthon volt a kis csomag a hűtőben, mert van benne lázcsillapító is, amit ott kell tartani.

egyszerűbb volt férjemnek az mondani, hogy tegye be az egészet, mint hogy válogasson :D

a tb számot majd később adja az OEP a kicsinek, ezért a te TB számodat feltétlen vigye a férjed!

2012. okt. 11. 08:47
 4/7 Jégtánc ***** válasza:
58%
Nálunk,már előtte kiírta.Védőnő adta oda,a terhesség utolsó heteiben
2012. okt. 11. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
24%

3asnak

ez nem egészen így van

normális helyeken kiírják születés előtt, az anya taj számáról generálnak egy ideiglenes számot ami erre való !!!

2012. okt. 11. 09:16
 6/7 krisztina24 ***** válasza:

Szia!

Nálunk úgy kellett,hogy mikor a kisfiam megszületett, férjem szólt a doktornőnek, ő a kisfiam nevére az én TAJ számommal (az első szám volt 1-es helyett 8-as azt hiszem)megírta a recepteket,férjem elszaladt érte és mire hazaértem,megvoltak a gyógyszerek.

Előtte azért nem,mert ha véletlen nem kisfiú lenne (előfordult már,hogy fiúnak mondtak valakit és lány lett-tudom nem sok ilyen van,de előfordul :)) )akkor nem tudjuk kiváltani az Ő nevére.

Nálunk így történt.

2012. okt. 11. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, ezért még nem kellett volna lepontozni!

azt írtam, hogy NÁLUNK.......

nem azt, hogy ez mindenhol így van!

2012. okt. 11. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!