Ti melyik baba ápolási terméket javasoljátok újszülöttnek?
Én a Gabira gondoltam, a Johnsonról sok rosszat hallottam.
Gagyit meg semmi féleképp nem vennék,vagy ismeretlen márkájút(no name)Ti mit használtok pici babának?
Köszönöm.
1.gyekőcnél a gydokink semmilyen "babacsomagot" nem állított ki, lsd. receptek popsikenőcsre, fürdetőre (gyógyszertári), ugyhogy én Gabival indítottam.
2. babánál elköltöztünk onnan, és az itteni automatikusan írt fel recepteket. Azokkal kezdtünk, kb. 3 hónapos volt, mikor Gabira áttértünk. (Mostmár szinte minden Gabi, kivéve a fürdetőt, az dm-es).
Ezzel csak azt akarom jelezni, h érdemes a gyógyszertárival kezdeni, olcsóbb is, és a (még) nagyon érzékeny bababőrnek ez a legjobb. Az elsőnél is így tettem volna, ha tudtam volna, h ez "jár".....
Nekünk a Baba tusfürdő jött be, ettől még soha nem pattogott ki viszont a johnsontól igen!
A gyógyszertárit nem is használtuk mivel a Baba bevált, avval mostam a haját is, és nem volt egy pici koszmó sem a fején.
Újszülöttnek mindenképpen gyógyszertárit.
Én a háziorvos által felírt fürdetőt, popsikrémet használtam eleinte. De samponként Gabit vettem, mivel a fürdetőkrémmel hajat mosni egy kicsit macerás.
Egyébként a Gabit ajánlom. Nálunk a Jhonsontól kiütéses volt a kisfiam - azóta nem is vettem. A háziorvos szerint is nagyon sok gyerek allergiás a jhonson-os termékekre.
Köszönöm, akkor majd felíratok a gyerekorvossal gy-tárit,aztán meg lesz a Gabi.
Mentek a zöld kezek is...32hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!