Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyik baba ápolási terméke...

Ti melyik baba ápolási terméket javasoljátok újszülöttnek?

Figyelt kérdés

Én a Gabira gondoltam, a Johnsonról sok rosszat hallottam.

Gagyit meg semmi féleképp nem vennék,vagy ismeretlen márkájút(no name)Ti mit használtok pici babának?

Köszönöm.

#babatemékek
2012. jún. 14. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszertárit. Árilag a legjobb, és kevésbé allergizál, mint a nagyobb márkák (Johnsons stb.).
2012. jún. 14. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:

1.gyekőcnél a gydokink semmilyen "babacsomagot" nem állított ki, lsd. receptek popsikenőcsre, fürdetőre (gyógyszertári), ugyhogy én Gabival indítottam.

2. babánál elköltöztünk onnan, és az itteni automatikusan írt fel recepteket. Azokkal kezdtünk, kb. 3 hónapos volt, mikor Gabira áttértünk. (Mostmár szinte minden Gabi, kivéve a fürdetőt, az dm-es).

Ezzel csak azt akarom jelezni, h érdemes a gyógyszertárival kezdeni, olcsóbb is, és a (még) nagyon érzékeny bababőrnek ez a legjobb. Az elsőnél is így tettem volna, ha tudtam volna, h ez "jár".....

2012. jún. 14. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Újszülöttnek csakis gyógyszertárit. 6 hónapig legalább.
2012. jún. 14. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Újszülöttnek csak gyógyszertárit ajánlanék..Én aztán Johnsons-os ra váltottam..Én is hallottam sok rosszat róla de először csak egy kis hintőporral probáltamki hogy allergiás e..aztán pár nap mulva tettem a fürdővizbe fürdetőt egy cseppet,attól sem lett baja,aztán szépen lassan mindent bevezettem..Én nagyon szeretem a bad time-os Johnsons illatát..Itt sajnos nem lehet kapni ugyhogy most nivea-t használunk mindenből,ezzel is elégedett vagyok!
2012. jún. 14. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekünk a Baba tusfürdő jött be, ettől még soha nem pattogott ki viszont a johnsontól igen!

A gyógyszertárit nem is használtuk mivel a Baba bevált, avval mostam a haját is, és nem volt egy pici koszmó sem a fején.

2012. jún. 14. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Újszülöttnek mindenképpen gyógyszertárit.

Én a háziorvos által felírt fürdetőt, popsikrémet használtam eleinte. De samponként Gabit vettem, mivel a fürdetőkrémmel hajat mosni egy kicsit macerás.

Egyébként a Gabit ajánlom. Nálunk a Jhonsontól kiütéses volt a kisfiam - azóta nem is vettem. A háziorvos szerint is nagyon sok gyerek allergiás a jhonson-os termékekre.

2012. jún. 14. 19:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor majd felíratok a gyerekorvossal gy-tárit,aztán meg lesz a Gabi.

Mentek a zöld kezek is...32hkm.

2012. jún. 14. 19:50
 8/10 anonim ***** válasza:
6 hétig gyógyszertárit ajánlanak,utána Gabit használtunk.
2012. jún. 14. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Gabit használok,abból rakok a vizébe,hogy legyen habos,és a gyógyszertári fürdetővel mosdatom le.
2012. jún. 14. 22:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Babé termékeket használunk (fürdető gél, testápoló, koszmó elleni sampon). Kivéve a popsikenőcsöt, mert abból a gyógyszertári bevált.
2012. jún. 15. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!