Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a fiatal anyukákkal...

Igaz, hogy a fiatal anyukákkal bunkók a csecsemős nővérek vagy épp a szülésznő?

Figyelt kérdés

11 hetes várandós vagyok. Most 19 éves vagyok, de 20 leszek mire szülök.

Többektől hallottam, hogy a fiatal anyákkal (na meg a tini anyukákkal, én kb 16nak nézek ki) bunkók a csecsemősek, úgy néznek rájuk, hogy na ez sem vigyázott magára stb. (persze honnan tudnák, hogy tervezett volt-e a gyerek?)

És hogy a szülésznő sem segítőkész. Egy barátnőm 18 évesen szült, de ő is ilyesmiket tapasztalt.

Az orvosom viszont rendes eddig.

2021. aug. 13. 12:03
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat. Én is attól félek, hogy elsírom magam miattuk ha bunkók. Eléggé érzékeny vagyok. És azért az nem kellemes...meg megalázó.
2021. aug. 13. 14:54
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Én Budapesten voltam, sztkban, és mindenki kedves volt velem is, meg szobatársakkal is, akik közül mindenki fiatalabb volt nálam bőven.

De találkoztam már flegma és paraszt személyzettel mindenféle területen. Én mindig úgy vagyok vele, hogy annál intelligensebb vagyok, hogy leálljak velük veszekedni, de az ilyen ember véleményével egy percig nem foglalkozok emiatt. De tapasztalataim szerint, ha egy ilyen minősíthetetlen stílusú személy beszél veled úgy mint egy leprással, kifejezetten élvezik, hogyha felkapod a vizet és visszaszólsz, mert akkor tudják folytatni. Ha csak nyugtázod a mondandóját majd hátat fordítasz neki, azon sokkal jobban kiakadnak és/vagy magukba néznek.

2021. aug. 13. 15:01
 23/25 anonim ***** válasza:
Velem a szülésznő normális volt, sőt, kifejezetten kedves. A csecsemős nővérek parasztok voltak, de ők mindenkivel, a tőlem jóval idősebb szobatársaimmal is úgy beszéltek mint a kutyával. Vizsgálatokon mindenki normális volt, de volt fogadott dokim is. A szülőszobán még mondta is egyik nővér a másiknak, hogy a párom milyen segítőkész volt meg hogy körülugrált engem meg a gyereket, bárcsak minden férj ilyen lenne. Én 21 voltam mikor szültem, apuka 20 éves. Én úgy láttam semmit nem jelent önmagában a kor.
2021. aug. 13. 21:32
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező én is sírtam a kórházban, lehet a gyengeség jele de leszrtam. Igazából csak azért bőgtem utolsó előtti nap, mert a csecsemősök tényleg igazi parasztok voltak, a gyerekekhez úgy nyúltak, mint valami rongyhoz, senki nem mutatta meg normálisan a szoptatást, majd mikor a babám úgy besargult mivel nem tudott szopni, hogy nem tudtam felkelteni délután 7-kor szóltam nekik, hogy kérek pótlást és éjjel 11-re oda is értek vele, haromszor hívtam őket és már egy szobatárs ment be, hogy nem tudjuk felkelteni a gyereket. Hajnalban aztán a lányom elkezdett szopni normálisan, reggelre belövellt a tej, mire még akkor is beszólt a fő-fő csecsemős, hogy hát amúgy szr a technika úgyhogy így úgysem fogok tudni sokáig szoptatni (aztán végül 2,5 évig csak sikerült, de lehetett volna 5 évig is végülis…) A pontot az i-re nálam az tette fel, hogy enyhített látogatási tilalom volt, mikor bent voltunk, kertem anyukámtól hogy hozzon be pár dolgot, őt 5 perc után kizavarták, de a szobatársnál bent lehettek 7-en, mert a nővér nem mert szólni a pereputtynak, nálam itt telt be a pohár, hogy milyen pofátlanul megy a kivételezés meg az indokolatlan bszogatás.
2021. aug. 13. 21:42
 25/25 anonim ***** válasza:

Orosházán is seggfejek a csecsemősök. Engem amúgy igazán érdekel, hogy ez miért van így országos szinten? És nekem ne jöjjön senki a leterheltséggel, mert 2 hétig feküdtem a szülészeten 2020-ban és nagyon kevesen szültek meg abban az időben. Plusz amíg ők minden műszak után hazamehettek, hozzánk senki nem jöhetett látogatóba. Szobatársamhoz a férje még szülésre sem mehetett be, a kicsi besárgult, így majdnem egy hetes volt, mikor az apukája először láthatta élőben. De azért a csecsemősök vele is ott bunkóztak.

Mert ők ugye megtehetik..Ahha.

2022. febr. 5. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!