Igaz, hogy a fiatal anyukákkal bunkók a csecsemős nővérek vagy épp a szülésznő?
Figyelt kérdés
11 hetes várandós vagyok. Most 19 éves vagyok, de 20 leszek mire szülök.
Többektől hallottam, hogy a fiatal anyákkal (na meg a tini anyukákkal, én kb 16nak nézek ki) bunkók a csecsemősek, úgy néznek rájuk, hogy na ez sem vigyázott magára stb. (persze honnan tudnák, hogy tervezett volt-e a gyerek?)
És hogy a szülésznő sem segítőkész. Egy barátnőm 18 évesen szült, de ő is ilyesmiket tapasztalt.
Az orvosom viszont rendes eddig.
2021. aug. 13. 12:03
1/25 anonim válasza:
A csecsemősök mindenkivel bunkók, legalábbis nem válogattak a környezetemben kor alapján :D
A szülésznő más kérdés, az választható is volt, amikor szültem, általában rendesek.
2/25 anonim válasza:
Az a csecsemős amelyik bunkó, az hidd el egy 35 éves anyával is bunkó. Tudom, hogy ilyenkor izgul az ember, de azt a 3 napot bent fél lábon is kibírod. Egyébként sokat amúgysem fogsz találkozni velük.
3/25 A kérdező kommentje:
A csecsemősökről én is hallottam ezt-azt. Hogy első gyermekes anyára úgy bámultak mint valami szamárra amiért nem tudta hogyan tegye mellre a picit.
2021. aug. 13. 12:11
4/25 anonim válasza:
Nem,nem igaz. Aki bunkó, az mindenkivel bunkó. Ahol én szültem ,volt mellettem egy 16 éves lány és ugyanolyan kedvesek voltak vele,mint bárkivel
5/25 anonim válasza:
A csecsemősök mindenkivel bunkók, az idősebbekkel is.
6/25 anonim válasza:
Ahol szultem kedvesek voltak a csecsemosok, mindenkivel.
7/25 A kérdező kommentje:
Hol szültetek ha szabad kérdeznem?
Én Egerszegen fogok a Szent Rafael Kórházban.
2021. aug. 13. 12:18
8/25 A kérdező kommentje:
És mellé véleményt is, légyszi :)
2021. aug. 13. 12:19
9/25 anonim válasza:
Velem SZTK-ban mindig bunkók voltak (Budapesten), kivéve vérvételen, a nők. Mondjuk a férfiak még rosszabbak, olyan szexista megjegyzéseket kaptam, hogy simán feljelenthettem volna őket, csak én szerencsére el tudom ezt magam mellett engedni. A vizsgálatok 90%-át magánban végzem, ott mindig nagyon aranyos volt mindenki, remélem SZTK-ba legközelebb szülni kell mennem, mert nagyon nem vágyom vissza.
10/25 anonim válasza:
Szent Istvánban szültem Pesten.
4es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!