Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a fiatal anyukákkal...

Igaz, hogy a fiatal anyukákkal bunkók a csecsemős nővérek vagy épp a szülésznő?

Figyelt kérdés

11 hetes várandós vagyok. Most 19 éves vagyok, de 20 leszek mire szülök.

Többektől hallottam, hogy a fiatal anyákkal (na meg a tini anyukákkal, én kb 16nak nézek ki) bunkók a csecsemősek, úgy néznek rájuk, hogy na ez sem vigyázott magára stb. (persze honnan tudnák, hogy tervezett volt-e a gyerek?)

És hogy a szülésznő sem segítőkész. Egy barátnőm 18 évesen szült, de ő is ilyesmiket tapasztalt.

Az orvosom viszont rendes eddig.

2021. aug. 13. 12:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Csecsemősök is pont olyan sokfélék, mint mondjuk az anyukák :) Ha leterheltek, akkor kevésbé lesznek tapintatosak. Én két különböző kórházban szültem Budapesten, volt ilyen meg olyan tapasztalatom is.
2021. aug. 13. 12:30
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Zalaegerszegen szültem 30 évesen. A szülésznők egytől egyik tündériek. Nagyon kedvesek voltak mindenkivel. A csecsemős nővérek pedig pont az ellentétük. Ők 1-2 kivétellel bunkóztak minden anyukával. Legyél kemény, ne vedd magadra ha beszólnak. Azt a pár napot kell csak kibírni, otthon már minden szuper lesz :)

Boldog babavárást!

2021. aug. 13. 12:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Szombathely. Fele-fele arányban. Volt, aki bunkó volt, volt, aki nem. De nem pofára ment. Aki bunkó volt velem, az másokkal is. Akinek nem volt rögtön teje, azt nem szerették, csak kaffogtak és úgy néztek rá, mintha nem is rendes anya lenne.
2021. aug. 13. 12:44
 14/25 anonim ***** válasza:
52%
Ambulans szules is jarhato ut lehet, ha nagyon tartasz toluk. En masodjara igy szultem, aznap otthon voltunk.
2021. aug. 13. 13:42
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
Szentesen ritka parasztok a csecsemősök. Kiváltképp' két 150kg-os mangalica. A babát is úgy fogják, hogy rossz nézni. Engem úgy megbőgettek 2 éve hogy zengett tőlem az egész emelet...de szobatársam mondta, hogy tök mindegy mit csinál nekik az ember ugyanolyan f@szok mindenkivel.
2021. aug. 13. 13:44
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

Az első babánál kb. mindenki sírva hívta este a párját. 😂

Másodiknál már elhajtottam őket. Megköszöntem a "segíteni" akarásukat. Újat már nem tudtak volna mondani.

Ha többen vagytok egy szobába, akkor inkább több gyerekes anyukától kérdezz. Jobban jársz.😊

2021. aug. 13. 13:50
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is rohadékok a csecsemősök, sajnos. A szülésznők nem, bár a velük töltött idő alatt, abban a kiszolgáltatott helyzetben, fajdalmakkal tele... Hát, őket előbb küldi el bármelyik anya a fenébe, mint az alattomosan önbizalomromboló csecsemősöket a rémült, első babás, bizonytalan anyukák.
2021. aug. 13. 13:51
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te korod számít, hanem az adott kórházi dolgozó intelligencia szintje. Vannak bunkók sajnos.
2021. aug. 13. 14:07
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

Pécsen egy 15éves lány volt mellettem, koraszülött babával. Mindenki nagyon kedves volt vele, pedig tudott sületlenségket kérdezni. pl borotvát kért a főnővértől, mert ciki, hogy szőrös a lába.

Senki nem bántotta a kora, vagy a tudatlansága miatt.

2021. aug. 13. 14:13
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
szülséznő és csecsemős nővérek normálisak meg bunkok ez relativ, mindegyik korosztály kismamijaival.fiatalokal,idösebekkel is
2021. aug. 13. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!