Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki megbánta a névválasztá...

Van aki megbánta a névválasztást a gyereknél ? Ha igen miért ?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen anyukát. Tetszett neki egy név, elnevezte a fiát, és később sokan mondták neki, hogy cigányos. Addig mondogatták, hogy megbánta.
2021. aug. 5. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Én nem, sőt inkább az ellenkezője, hogy még jobban megtetszett az adott név.
2021. aug. 5. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyet

NagYon egybecseng a gyerekek neve, megbánta

Gondolkodik, hogy névváltoztatást kér, bár szerintem ennyire nem drámai a helyzet

2021. aug. 5. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, hogy megbántam, de a kislányunk egy lágy hangzású nevet kapott (a vezetéknév nagyon erős, pattogós). Most már 1 éves és azt kell látnom, hogy közel sem olyan lágy a természete, mint a neve. Ha ezt előre tudjuk, lehet, hogy mást választottunk volna.
2021. aug. 5. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyet, egészen a kórházig volt egy nevük a szülőknek, majd helyben meggondolták és máshogy nevezték el a kislányt. Utána rájöttek, hogy nem lehet rendesen becézni és a mai napig úgy hívják az első héttől, ami az eredeti névnek lett volna a becézése. Az eredeti nevére nem is figyel fel azonnal mert soha senki nem hívta úgy (27 éves :D)
2021. aug. 5. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A megbánás erős kifejezés, de ma már mást választanék. A lányunk a férjem kedvenc regényének (Aranyember) egyik szereplője után kapta a nevét, azóta elolvastam én is, és eoppant ellenszenves karakterről van szó.
2021. aug. 5. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 Mi a két név?😅
2023. jan. 30. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!