Ikerlány név ötletek?
Anna Míria vagy Anna Laura.
A második a tesóm ikerlanyaié, gyönyörű szépek a lányok és a nevek is .
Huh, 1, nem piskóta a testvéred, ugyanazt a nevet adni a gyerekeinek....
Mihaly a vezetéknév, ha jól emlékszem. A tucatnev relatív. Lehet hogy A helyen minden második gyerek neve, de B helyen évtizeddel óta nem adta senki.
Nekem tetszene pl a Mihály Miléna és a Mihály Marléne
3!
Mihez képest tucat? Többször leirtam, amikor a lányom született, az ő neve, Anna volt a leggyakrabban adott női név. A korosztályában soha nem volt ilyen nevű, az ismerettsegi korben is csak egyetlen, nálam idősebb nőt hívnak így.
nekem a Mihály Luca ugrik be elsőre:) a Mihály Anna is tetszik, vagy Mihály Bíborka is szép szerintem.
egyforma kezdőbetűvel viszont semmiképp sem választanék nevet.
2es: az 1es tesója az Anna és Laura neveket adta az ikerlányainak :)
5!
Baxus, innom kell egy kávét.... Azt hittem mindkét gyerek Anna 😁
4
Mostanában több helyen olvasom a Miléna nevet 🙂. Itt a Gyk-n is és baba-mama csoportokban is. Azért írtam, hogy lassan tucat lesz 😄. Én csak 2 éve hallottam először.
7!
Értem. Nekem gyerekkorom óta nagy kedvencem Mylene Farmer után. Nos, nem két éve voltam gyerek, a videoklip ami anno anynyira tetszett a 80-as évek végéről való....
Nekem a Cecília és a Karolina tetszik, de ez total szubjektív.
Mivel a vezetéknév is egy keresztnév, két nevet nem adnék de egy hosszabb név szép lehet hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!