Mi a véleményetek a terhes sztárokról?

Jesszus!
Ki tekinti őket követendő példának????
Szerintem nem normális dolog minthogy az sem amikor a 8. hónapban "kivetetik" a gyereket mert ugye ekkor következne a nagy hízás a babáknál,így a mama sem maradna csodaszép...!
Nagyon sokan az alakjuk megtartása érdekében pont ezért nem is vállalnak gyereket vagy béranyát fogadnak.
Szerintem a szervezet terhesség alatt főként a babára koncentrál ha kell még az anya rovására is tehát nagy baj nem lehet...de semmiképpen sem egészséges dolog!!!

szerintem nagy hülyeséget csinálnak. De én inkább kussolok, mert iszonyatosan szerencsés alkatom van, 38 hetes vagyok és 6kg-t híztam eddig, pedig tömtem magamba a csokoládét, gyümölcsöt és kólát. Nem is lettek terhességi csíkjaim sem szal lehet ezért állok így hozzá, nem tudom.
Szerintem a sztárok, tisztelet a kivételnek, nem tesznek meg mindent a születendö babájukért. Akkoris fontosabb a külsejük. Nekem is fontos de nem jobban mint a kicsim...

Ismerek egy olyan nőt, aki egész terhessége alatt szinte diétázott, a fehérjét szinte kerülte, és sajnos a babája sem lett egészséges, le vannak tapadva az izmai, már több mint egy éves, se mászni, se fogni nem tud. Én nagyon sajnálom a pici kislányt - én láttam - az anyukájának köszönheti, hogy betegen született.
Ezért vessenek magukra azok a sztárok, akiknek beteg babájuk születik. Nem normális amit csinálnak.
09:47
Nem vagyok túlsúlyos, és tudom, hogy van aki semmitnem hízik, de aki kényszeresen hánytatja magát meg hasonlók, azoktól ver ki a víz. Nekem is vannak ismerőseim akik szinte semmit se híztak.
12:51
Jézus Isten! Ez azért nagyon durva. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!