Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a terhes...

Mi a véleményetek a terhes sztárokról?

Figyelt kérdés
Az olyan sztárokról, akik a terhességük alatt is az alakjukkal foglalkoznak, aztán lepasszolják a kicsit egy dajkának, és elmennek kondizni, amikor még a gyerkőccel kéne hangolódni? Na meg azokról a nőkről, akik ezt a példát követik, és napokig nem esznek, csak csipegetnek valami kaját. Most láttam a life networkön hoogy egy nő a 8. hónapban csak 4 kilót hízott összesen, és egy-két naponta eszik egy almát, vagy valami hasonlót. Ti képesek lennétek a testetek miatt aggódni a terhesség alatt, mikor éppen életet adtok egy kis életnek? Engem kiakaszt, titeket?
2010. aug. 28. 18:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom beleütni más dolgába az orrom, de miért ezeket a nőket tekintik sokan követendő példának? :(
2010. aug. 28. 18:18
 2/8 anonim válasza:
100%
Sztárok.. nagy az elvárás feléjük, bár szerintem ha már olyan marha nagy villákban laknak.. 1-2 év "szabit" kivehetnének.
2010. aug. 28. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus!

Ki tekinti őket követendő példának????

Szerintem nem normális dolog minthogy az sem amikor a 8. hónapban "kivetetik" a gyereket mert ugye ekkor következne a nagy hízás a babáknál,így a mama sem maradna csodaszép...!

Nagyon sokan az alakjuk megtartása érdekében pont ezért nem is vállalnak gyereket vagy béranyát fogadnak.

Szerintem a szervezet terhesség alatt főként a babára koncentrál ha kell még az anya rovására is tehát nagy baj nem lehet...de semmiképpen sem egészséges dolog!!!

2010. aug. 28. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem nagy hülyeséget csinálnak. De én inkább kussolok, mert iszonyatosan szerencsés alkatom van, 38 hetes vagyok és 6kg-t híztam eddig, pedig tömtem magamba a csokoládét, gyümölcsöt és kólát. Nem is lettek terhességi csíkjaim sem szal lehet ezért állok így hozzá, nem tudom.

Szerintem a sztárok, tisztelet a kivételnek, nem tesznek meg mindent a születendö babájukért. Akkoris fontosabb a külsejük. Nekem is fontos de nem jobban mint a kicsim...

2010. aug. 28. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sem hiztam terhesség alatt bálnára,szülés után 3 héttel,már az összes ruhám rám jött.Lehet ezért is nem jutna eszembe,hogy aki nem hizott el terhesség alatt,az biztos sanyargatta magát.Hidd el,nem mindenkinek kell fogyókúra ahhoz,hogy ne váljon a saját karikatúrájává.Nem kell többet enni,és kész.Gondolom te túlsúlyos vagy azért rágod magad ezen.
2010. aug. 29. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Ismerek egy olyan nőt, aki egész terhessége alatt szinte diétázott, a fehérjét szinte kerülte, és sajnos a babája sem lett egészséges, le vannak tapadva az izmai, már több mint egy éves, se mászni, se fogni nem tud. Én nagyon sajnálom a pici kislányt - én láttam - az anyukájának köszönheti, hogy betegen született.

Ezért vessenek magukra azok a sztárok, akiknek beteg babájuk születik. Nem normális amit csinálnak.

2010. aug. 29. 12:51
 7/8 A kérdező kommentje:

09:47

Nem vagyok túlsúlyos, és tudom, hogy van aki semmitnem hízik, de aki kényszeresen hánytatja magát meg hasonlók, azoktól ver ki a víz. Nekem is vannak ismerőseim akik szinte semmit se híztak.

2010. aug. 29. 16:18
 8/8 A kérdező kommentje:

12:51

Jézus Isten! Ez azért nagyon durva. :(

2010. aug. 29. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!