Megfigyeltétek már, kit hív a gyereketek ha bajban van, Anyát vagy Apát?
Megfigyeltem már persze, de miért is utasítasz te mást arra, hogy mit próbáljon ki vagy mit nem?
Bocs de nagyon furcsán agresszíven fogalmazol
Hát nemtom, ha baj van, engem hív, szóval fogalmam sincs milyen érzés ez 😊
Általában fiatal, egészen picik anyát hívják ha baj van, van egy apás korszak, akkor apukát, aztán meg azt hívják, akiben jobban bíznak.
És itt derül ki az is, hogy nem feltétlen a pénz számít vagy hogy mennyit dolgozik a szülő, hanem az, hogy mennyi időt töltesz velük, mennyit beszélgetsz velük...
Nálunk is anya megy.
Sajnos volt traumatikus pillanata is, torka szakadtából anyát sikított, hogy segítsek neki.
Nálunk ez evidens, én közelebb kapcsolatban vagyok vele, férjem inkább a játékos szerepet kapta.
Ezek szerint nálatok fordítva van és ez zavar téged?
Engem, anyát hív általában, 3 éves, de ha az apját látja meg először akkor hozzá kérdzkedik fel. Ma is pl elesett, az apja volt közelebb, őt hívta, hozzá kéredzkedett fel és vele is akart maradni, amikor melléjük értem is csak szorosan kapaszkodott az apjába, nem akart hozzám átjönni, nem is foglalkozott velem. Az apja egyébként nagyon közel áll hozzá, nagyon sokat foglalkozik vele, babakora óta mindenből nagyon aktívan kiveszi a részét és mivel itthonról dolgozik ezért sokat is van a gyerek közelében.
Én felnőttként problémától függ, hogy anyát vagy apát hívom ha baj van, nyilván attól függően, hogy várhatóan melyikük lesz kompetensebb a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!