Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megfigyeltétek már, kit hív a...

Megfigyeltétek már, kit hív a gyereketek ha bajban van, Anyát vagy Apát?

Figyelt kérdés
Érdemes lehetne kipróbálni...
2021. aug. 1. 16:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

Megfigyeltem már persze, de miért is utasítasz te mást arra, hogy mit próbáljon ki vagy mit nem?

Bocs de nagyon furcsán agresszíven fogalmazol

2021. aug. 1. 16:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudom már milyen kétségbeejtő, lehangoló amikkor nem tégedet hív a gyermeked amikor bajban van, kidolgozod a beledet, feláldozod a fiatalságodat, nem kíméled magadat, harcolsz, küzdesz értük csak hogy mindenük meglegyen, amikkor meg bajban van a másikat hívja mert benne jobban bízik...
2021. aug. 1. 16:42
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Hát nemtom, ha baj van, engem hív, szóval fogalmam sincs milyen érzés ez 😊

Általában fiatal, egészen picik anyát hívják ha baj van, van egy apás korszak, akkor apukát, aztán meg azt hívják, akiben jobban bíznak.

És itt derül ki az is, hogy nem feltétlen a pénz számít vagy hogy mennyit dolgozik a szülő, hanem az, hogy mennyi időt töltesz velük, mennyit beszélgetsz velük...

2021. aug. 1. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
3 éves a fiam, 99%-ban engem hív. (Én az anya vagyok.) Néha mondja is neki a férjem, hogy "dehát kisfiam, szó szerint itt állok melletted". Egyszerűen berögzült nála. Nem volt bölcsis, szeptemberben kezdi az ovit. Ha nagyon sok mindent szeretne mondani, akkor is néha anyának szólítja az apját.
2021. aug. 1. 17:25
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Az enyém 4 éves lesz.Éjjel mindig engem hív, vagy ha beteg.Ha valami baleset éri, attól is függ ki van vele, illetve hogy hogyan szerezte, mert ha valami olyat csinált amiről én már mondtam neki, hogy ne csinálja mert baj lehet belőle(és erre emlékszik is), akkor inkább az apját hívja, mert tudja róla, hogy ő jó fej és nem mindig mondja hogy mit bacott el:D Ha ügyetlen volt és abból jött a baj, akkor újabban elbújik és úgy csinál mintha mi tehetnénk, hogy baja lett.
2021. aug. 1. 17:58
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Bajtól függ. Ha lehorzsolta a térdét, anyát, ha bogár van a falon, akkor apát. Okkal :D
2021. aug. 1. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
A kicsik 99%-a az anyját hívja, egész egyszerűen azért, mert többnyire anya van velük otthon, ezt szokják meg. Nekem egy lányom és egy fiam van, ugyanaz van, mint a 4-es válaszolónál, ha ott van mellettük az apjuk, akkor is anyaaaaa. Pedig a férjem nagyon jó apa, kezdettől odateszi magát, de akkor is minden szarért én kellek, mert velem vannak többet.
2021. aug. 1. 18:37
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Engem hívnak,nekem panaszkodnak ,velem beszélik meg dolgokat,most is én az anya vagyok pedig nem kicsik már gyerekeink
2021. aug. 1. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálunk is anya megy.

Sajnos volt traumatikus pillanata is, torka szakadtából anyát sikított, hogy segítsek neki.

Nálunk ez evidens, én közelebb kapcsolatban vagyok vele, férjem inkább a játékos szerepet kapta.

Ezek szerint nálatok fordítva van és ez zavar téged?

2021. aug. 1. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Engem, anyát hív általában, 3 éves, de ha az apját látja meg először akkor hozzá kérdzkedik fel. Ma is pl elesett, az apja volt közelebb, őt hívta, hozzá kéredzkedett fel és vele is akart maradni, amikor melléjük értem is csak szorosan kapaszkodott az apjába, nem akart hozzám átjönni, nem is foglalkozott velem. Az apja egyébként nagyon közel áll hozzá, nagyon sokat foglalkozik vele, babakora óta mindenből nagyon aktívan kiveszi a részét és mivel itthonról dolgozik ezért sokat is van a gyerek közelében.

Én felnőttként problémától függ, hogy anyát vagy apát hívom ha baj van, nyilván attól függően, hogy várhatóan melyikük lesz kompetensebb a témában.

2021. aug. 1. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!